• Αναζήτηση

Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο δράστης αμφισβητεί τα στοιχεία που δείχνουν προμελέτη -Ζήτησε μάρτυρες και πραγματογνωμοσύνη

Εν αναμονή της απόφασης ανακριτή και εισαγγελέα για την προφυλάκισή του βρίσκεται ο 33χρονος πιλότος για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος έχει υποβάλει δύο αιτήματα στον ανακριτή. Με το πρώτο ζητεί τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής ώρα αφαίρεσης της κάρτας μνήμης της κάμερας, καθώς ο κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι την αφαίρεσε μετά τη δολοφονία της συζύγου του.

Το δεύτερο αίτημα αφορά σε μάρτυρες από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του ζεύγους για να καταθέσουν στον ανακριτή.

Σε ό,τι αφορά τη στιγμή της δολοφονίας, ο κατηγορούμενος φέρεται να επανέλαβε ότι είχε προηγηθεί ένταση μεταξύ του ιδίου και της Καρολάιν.

Απολογούμενος ο καθ’ ομολογίαν δράστης, επανέλαβε στον ανακριτή την εκδοχή της έντασης ανάμεσα στους δύο τους, που κατέληξε άθελά του στον θάνατο της Καρολάιν. Κατά τον κατηγορούμενο, αφού κατάλαβε πως η 20χρονη είναι νεκρή, αποφάσισε να σχεδιάσει τα πάντα ώστε να δηλώσει πως υπήρξαν θύματα ληστείας. Οπως φέρεται να είπε, η Καρολάιν κοιμόταν, την ξύπνησε, είχαν μια έντονη συζήτηση για το μωρό και πως, ενώ την είχε αγκαλιάσει, έγειρε δίπλα της και συνέβη το μοιραίο.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να είπε ότι κατέστρεψε τη ζωή του, το μέλλον του παιδιού του και τη ζωή δύο οικογενειών και ζήτησε συγγνώμη.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/ellada/egklima-sta-glyka-nera-dyo-aitimata-syzygoktonoy

Ροή Ειδήσεων