• Αναζήτηση

Εγκρίθηκαν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την υλοποίηση έργων στην Καλαμάτα

Σειρά κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, αναγκαίων για την εκτέλεση έργων που υλοποιεί ο Δήμος Καλαμάτας, εγκρίθηκαν κατά την 10ο/2024 συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024.

Συγκεκριμένα ελήφθησαν αποφάσεις επί των παρακάτω θεμάτων:

Έγκριση διευθέτησης κυκλοφορίας – σήμανσης εκτελούμενων εργασιών σε τμήματα του οδικού δικτύου του Δήμου Καλαμάτας για την υλοποίηση του έργου «Αναδιάταξη – αναδιοργάνωση πλατείας 23ης Μαρτίου».

Έγκριση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων σε τμήματα του οδικού δικτύου του Δήμου Καλαμάτας για την υλοποίηση του έργου «Ανάπλαση οδών στο κέντρο της πόλης της Καλαμάτας».

Έγκριση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων σε τμήματα του οδικού δικτύου του Δήμου Καλαμάτας για την υλοποίηση ασφαλτοστρώσεων (τμήματα των οδών Αριστομένους, Γεωργούλη, Σπυροπούλου και Ταξιαρχών).

Έγκριση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων σε τμήματα του οδικού δικτύου του Δήμου Καλαμάτας για την υλοποίηση του έργου «Ενεργειακή αναβάθμιση Δημοτικού Κολυμβητηρίου Καλαμάτας με την αξιοποίηση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ)».

Κατά την ίδια συνεδρίαση, επίσης, εγκρίθηκε η ρύθμιση κυκλοφορίας στην οδό Αναπαύσεως, σύμφωνα με την τεχνική έκθεση που συνόδευε το θέμα (δείτε ΕΔΩ).

No posts selected!

Ροή Ειδήσεων