• Αναζήτηση

Εκσυγχρονίστηκε η γεφυροπλάστιγγα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας

Η λειτουργία του ζυγιστηρίου της γεφυροπλάστιγγας του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας, η οποία βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κρήτης και Ψαρών, έχει μετατραπεί σε ηλεκτρονική και διαθέτει Πιστοποιητικό Διακρίβωσης (Certificate of Calibration).

Η αναβάθμιση έγινε προκειμένου να καλύπτει τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές. Είναι η μοναδική που λειτουργεί στη Μεσσηνία με τέτοιο προηγμένο σύστημα σε ένα ιστορικό μνημειακό χώρο, τοπόσημο της χερσαίας ζώνης του λιμένα Καλαμάτας.

Η θέση της είναι σε κομβικό σημείο ώστε να εξυπηρετεί με ευκολία τα πάσης φύσης οχήματα και φορτία που επιθυμούν γρήγορα ζύγιση ακριβείας χωρίς να χάνουν χρόνο. Λειτουργεί σε όλο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο.

Οι ενδιαφερόμενοι, προκειμένου να χρησιμοποιήσουν το ζυγιστήριο, θα πρέπει να προμηθευτούν και να φορτίσουν στα γραφεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας (Μιαούλη 30) την ειδική επαναφορτιζόμενη ηλεκτρονική συσκευή, με την οποία πραγματοποιείται η ζύγιση.

Σύμφωνα με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Καλαμάτας, το ελάχιστο της φόρτισης της ηλεκτρονικής συσκευής είναι 10 μονάδες και το μέγιστο είναι 200 μονάδες (1 ζύγιση=2 μονάδες από την ηλεκτρονική συσκευή).

Ροή Ειδήσεων