• Αναζήτηση

Εμβολιάστηκαν οι δύο πρώτοι Ελληνες – «Σήμερα πολλοί είναι αυτοί που με ζηλεύουν» δήλωσε η νοσηλεύτρια

Στον Ευαγγελισμό έγιναν οι πρώτοι δύο εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού, σε μια ιστορική στιγμή για την Ελλάδα αλλά και την ανθρωπότητα.

Η Ευσταθία Καμπισιούλη, νοσηλεύτρια ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός και ο Μιχάλης Γιοβανίδης, φιλοξενούμενος σε Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός είναι οι δύο πρώτοι Ελληνες που εμβολιάστηκαν.

«Είμαι η πρώτη Ελληνίδα και νοσηλευτήρια, μεγάλη τιμή, τιμάται όλος ο ιατρικός κλάδος αποτελεί μια τιμητική επιλογή και αναγνώριση του έργου και της προσφοράς μας. Ιστορική μέρα, ελπίζω για μια καινούργια σελίδα. Έχουμε πολύ δρόμο αλλά άρχισε η αντίστροφη μέτρηση. Πρέπει να τηρούμε τα μέτρα και πολύ γρήγορα ελπίζω να μπορέσουμε να κερδίσουμε τη ζωή και την καθημερινότητά μας», δήλωσε η κ. Καμπισιούλη λίγα λεπτά αφού έκανε το εμβόλιο και πρόσθεσε: «Δεν ένιωσα τίποτα. Όλα καλά. Πρέπει να εμβολιαστούμε όλοι!»
«Νομίζω ότι σήμερα είναι πολλοί αυτοί που με ζηλεύουν. Πολλοί είναι αυτοί που θα ήθελαν να είναι στη θέση μου» δήλωσε στην ΕΡΤ η πρώτη γυναίκα που εμβολιάστηκε στην Ελλάδα εν αναμονή για τη λήψη του εμβολίου.

Εμβολιάστηκε και ο ηλικιωμένος
Λίγα λεπτά αργότερα εμβολιάστηκε και ο κ. Μιχάλης Γιοβανίδης, φιλοξενούμενος σε Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων.

Åìâïëéáóìüò ôïõ Ìé÷Üëç Ãéïâáíßäç, öéëïîåíïýìåíïõ óå ÌïíÜäá Öñïíôßäáò ÇëéêéùìÝíùí, óôï Íïóïêïìåßï Åõáããåëéóìüò, ôçí ÊõñéáêÞ 27 Äåêìåâñßïõ 2020.
(EUROKINISSI/POOL INTIMENEWS/ÐÁÍÁÃÉÙÔÇÓ ÔÆÁÌÁÑÏÓ)

Ροή Ειδήσεων

κορωνοϊός