• Αναζήτηση

Επίσκεψη της Βούλας Πατουλίδου στον Δήμο Οιχαλίας

Την πρόθεσή της να στηρίξει τον Δήμο Οιχαλίας στην εξεύρεση λύσης αναφορικά με την ανακατασκευή της πατρικής οικίας της Μαρίας Κάλλας εξέφρασε επισκεπτόμενη την περιοχή, η υποψήφια ευρωβουλευτής με τη ΝΔ Βούλα Πατουλίδου.

Η κα Πατουλίδου συνάντησε τη Δήμαρχο Γιώτα Γεωργακοπούλου και συζήτησε μαζί της για όλα όσα απασχολούν τον Δήμο, με το συγκεκριμένο ζήτημα να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Στον Δήμο Οιχαλίας η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ Βούλα Πατουλίδου 8

Στη συνάντηση που έγινε στο Δημαρχείο, στον Μελιγαλά, η κα Πατουλίδου ενημερώθηκε για τον πολιτιστικό πλούτο της περιοχής τονίζοντας πως θα συμβάλλει όσο μπορεί στη στήριξη του Δήμου, την οποία και ζήτησε η κα Γεωργακοπούλου, επισημαίνοντας τον καθοριστικής σημασίας ρόλο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στον Δήμο Οιχαλίας η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ Βούλα Πατουλίδου 9

Η Δήμαρχος υποδεχόμενη την υποψήφια ευρωβουλευτή, την ευχαρίστησε για τις χαρές που προσέφερε στους Έλληνες με τις διακρίσεις της και ειδικά, το πρώτο χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε ως Ελληνίδα γυναίκα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1992 στη Βαρκελώνη και της ευχήθηκε καλή επιτυχία στην εκλογική μάχη στην οποία ρίχνεται για πρώτη φορά, ύστερα από την ενασχόλησή της με την Αυτοδιοίκηση.

Η κα Πατουλίδου κατέγραψε τις προοπτικές και τις διεκδικήσεις του Δήμου Οιχαλίας έτσι όπως παρατέθηκαν από την Δήμαρχο, Αντιδημάρχους και υπηρεσιακούς παράγοντες και δέχθηκε ως αναμνηστικό δώρο, δύο βιβλία με την ιστορία των Ντρέδων και του ήρωα της Επανάστασης Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, ο οποίος γεννήθηκε στο Ραμοβούνι του Δήμου Οιχαλίας.

Στον Δήμο Οιχαλίας η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ Βούλα Πατουλίδου 10

Ροή Ειδήσεων