• Αναζήτηση

Επιστολή διαμαρτυρίας από τον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας: Λόγω μη ψήφισης του Τεχνικού Προγράμματος και του Προϋπολογισμού βρίσκεται στον “αέρα” η ολοκλήρωση του OPEN MALL

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ – Open Mall Κυπαρισσίας
Προς: Μέλη Δημοτικού Συμβουλίου
Κοιν.: Γραφείο Δημάρχου Δήμου Τριφυλίας
Βουλευτές Μεσσηνίας
Μέλη Συλλόγου, Μ.Μ.Ε., Λοιποί Φορείς & Σύλλογοι
Αξιότιμοι Δημοτικοί Σύμβουλοι,
Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας εκφράσουμε την έντονη διαμαρτυρία μας, και την απογοήτευση μας, που μετουσιώνεται σε οργή, για όσα τον τελευταίο καιρό παρακολουθούμε να διαδραματίζονται στον Δήμο Τριφυλίας.
Είμαστε μάρτυρες μιας στείρας αντιπαράθεσης μεταξύ συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, που έχει σαν αποτέλεσμα την μη ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος του 2022 και του Προϋπολογισμού του 2022.
Αυτή η αντιπαράθεση έχει σαν αποτέλεσμα την αμφιβολία ολοκλήρωσης των έργων που αφορούν την κεντρική μας αγορά (open mall), λόγω της αδυναμίας πληρωμής των εργολάβων,(Χρονόπουλος & ΔΕΔΔΗΕ), ενώ τα χρήματα υπάρχουν και έχουν εγκριθεί και εκταμιευτεί από την διαχειριστική του ΕΣΠΑ.
Σας καλούμε και απαιτούμε, να δώσετε λύση στο αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί, στο Δημοτικό Συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 09/04/2022, γιατί σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύουν να μείνουν ημιτελή τα έργα, και αυτό θα είναι το τελειωτικό χτύπημα για τα καταστήματα μας και την πόλη της Κυπαρισσίας στο σύνολο της, σε συνάρτηση και με όλα όσα ταυτόχρονα διαδραματίζονται γύρω μας. (covid, πόλεμος, κ.ο.κ.)
Σε αντίθεση περίπτωση, από Δευτέρα 11/04/2022, όπως περιγράφεται και στο καταστατικό μας, προστατεύοντας τα συμφέροντα των μελών μας και εν γένη της πόλεως της Κυπαρισσίας, θα διεκδικήσουμε με κάθε έννομο τρόπο την βιωσιμότητα των επιχειρήσεων μας αλλά και της πόλης μας.
Με τιμή,
Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας.

Ροή Ειδήσεων