• Αναζήτηση

Φρίκη στην Καλαμάτα: 53χρονος βίαζε την 6χρονη ανιψιά του

Στη σύλληψη ενός 53χρονου, ο οποίος φέρεται ότι βίασε την ανιψιά του όταν ήταν 6 χρονών, προχώρησαν την περασμένη Παρασκευή, αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας.

Ο βιασμός καταγγέλθηκε στην Εισαγγελία Καλαμάτας την περασμένη Τρίτη 22 του μήνα, όταν μετά από 8 χρόνια σιωπής το έφηβο σήμερα κορίτσι ανοίχτηκε και μίλησε σε εκπαιδευτικό του σχολείου της. Η σύλληψη του 53χρονου έγινε σε πεδινό χωριό του Δήμου Καλαμάτας, πρώην έδρα καποδιστριακού δήμου, ύστερα από την έκδοση εντάλματος της ανακρίτριας κι αφού προηγήθηκε κατάθεση της 14χρονης στην Ασφάλεια, παρουσία παιδοψυχολόγου. Επίσης, η έφηβη εξετάστηκε και από ιατροδικαστή και από τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, αλλά και τις περιγραφές του κοριτσιού, προέκυψαν ενδείξεις ενοχής του 53χρονου, που οδήγησαν στην έκδοση του εντάλματος και την αυθημερόν σύλληψή του.

Σε βάρος του 53 χρονου συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκου και σήμερα αναμένεται να απολογηθεί στην ανακρίτρια Καλαμάτας για τις πράξεις του, που φέρονται να έγιναν το 2014.

Ροή Ειδήσεων