• Αναζήτηση

Καταγγελία Δημάρχου Τριφυλίας για κλοπή δέντρων στην Κυπαρισσία

Στο πλαίσιο έργων ανάπλασης και καλλωπισμού, στην περιοχή της παραλίας, της Κυπαρισσίας, συνεργεία μας προέβησαν, μεταξύ άλλων, και στη φύτευση καλλωπιστικών φυτών και δένδρων, στον εκεί περιβάλλοντα χώρο.
Με μεγάλη θλίψη βρεθήκαμε, σήμερα το πρωί, εγώ και οι συνεργάτες μου, μπροστά σε μία θλιβερή εικόνα, η οποία μας γέμισε απογοήτευση, αλλά και θυμό.
Με έκπληξη, διαπιστώσαμε την κλοπή, κάποιων από αυτά (διάφορα καλλωπιστικά φυτά και τρία (3) κυπαρίσσια, διαμορφωμένα σε σχήμα μπάλας), η αξία των οποίων ξεπερνά τα πεντακόσια (500.00€) ευρώ.
Πράξη, αν μη τι άλλο, μικρόψυχη, κατακριτέα και καταδικαστέα.
Παρακαλώ, προσωπικά, οποιονδήποτε συμπολίτη μας, γνωρίζει οτιδήποτε, όπως και αν υπέπεσε ή υποπέσει στην αντίληψή του το παραμικρό, που αφορά στο συμβάν αυτό, να ενημερώσει τις υπηρεσίες του Δήμου (έστω και ανώνυμα), προκειμένου να βρεθούν οι υπαίτιοι.
Εννοείται πως, από μέρους του Δήμου Τριφυλίας, θα υποβληθεί μήνυση κατ’ αγνώστων, κι αυτό γιατί «κάποιοι» δε σεβάστηκαν, ούτε το δημόσιο χρήμα, αλλά ούτε και την προσπάθεια που γίνεται, για το καλό του τόπου και των συμπολιτών μας.
Δυστυχώς, γι’ αυτούς, έχω τεράστια αποθέματα υπομονής, αλλά και επιμονής, επίσης και δεν πρόκειται, επ’ ουδενί, να με πτοήσουν, τέτοιου είδους, ποταπές, συμπεριφορές.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 16-04-2021
Ο Δήμαρχος Τριφυλίας
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ

Ροή Ειδήσεων