• Αναζήτηση

Με φόντο το συνέδριο η νομαρχιακή συνέλευση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Αρκαδίας στην Τρίπολη (video)

Με αφορμή τη νομαρχιακή συνέλευση του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος αλλαγής Αρκαδίας στην Τρίπολη στις 18 Απριλίου παραχωρήθηκε συνέντευξη τύπου.

Σε αυτήν συμμετείχαν η κυρία Σαραντοπούλου Διαμάντω, αναπληρωτής γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής  Αρκαδίας και οι δυο κεντρικοί ομιλητές της συνέλευσης ο κ. Ανδρέας Πουλάς, Βουλευτής Αργολίδας και ο κ. Απόστολος Πόντας, ο Γραμματέας του Τομέα Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Στη συνέντευξη καθώς και στην μετέπειτα συνέλευση παραβρισκόταν και ο κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Βουλευτής Αρκαδίας και Αντιπρόεδρος της Βουλής.

Η κυρία Σαραντοπούλου επισήμανε ότι ο βασικός στόχος της συνέλευσης είναι η αυτοοργάνωση της παράταξης, παρουσίασε τους δυο ομιλητές και ανέφερε ότι στις 8 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των περιφερειακών οργάνων και των αντιπροσώπων για το συνέδριο.

Στη συνέχεια, ο κ. Πουλάς, Βουλευτής Αργολίδας δήλωσε ότι ένας καινούργιος αέρας πνέει στο ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής και είναι εδώ για να καταθέσει προτάσεις που αφορούν ολόκληρο τον λαό που αντιμετωπίζει δυσκολίες.

Τέλος, ο κ. Πόντας, ο Γραμματέας του Τομέα Ανάπτυξης και Επενδύσεων δήλωσε με τη σειρά του ότι η παράταξη επανιδρύεται και επανέρχεται δυναμικά κοντά στον κόσμο. Τόνισε ιδιαίτερα ότι η αυτοοργάνωση δεν είναι αυτοσκοπός της συνέλευσης αλλά είναι η μέθοδος που θα δώσει την δυνατότητα στο κίνημα να εκφράσει την πλειοψηφία του ελληνικού λαού.  Ενώ έκλεισε επισημαίνοντας ότι η παράταξη δεν θα φέρει μόνο το όνομα του ΠΑΣΟΚ αλλά και  τις πράξεις, που το κατέστησαν αυτό που είναι.

 

Ροή Ειδήσεων