• Αναζήτηση

ΝΒΑ Χ Costa Navarino: O νέος προορισμός των φίλων του μπάσκετ!

Το νέο NBA Basketball School στο Costa Navarino έχει ήδη ανοίξει τις πόρτες τoυ από το Μάιο φιλοξενώντας αρκετούς μικρούς και μεγάλους φίλους του μπάσκετ.

Σήμερα, Πέμπτη 8 Ιουνίου, το ΝΒΑ διοργανώνει ένα μεγάλο event με σκοπό να σημάνει και επίσημα την έναρξη της «μπασκετικής» σεζόν σε αυτόν τον τουριστικό προορισμό υψηλών προδιαγραφών, με σκοπό να αναδείξει τόσο το ταλέντο των μικρών αθλητών όσο και την Ελλάδα ως έναν παγκοσμίου φήμης τουριστικό προορισμό, τώρα και για τους λάτρεις της πορτοκαλί θεάς!

Το NBA Basketball School προσφέρει 5ήμερη, 3ήμερη και ημερήσια συμμετοχή για τους επισκέπτες του κατόπιν εγγραφής στο επίσημο site.

Μεταξύ άλλων, το ολοκληρωμένο πρόγραμμα περιλαμβάνει προπονήσεις στο γήπεδο, ανάπτυξη δεξιοτήτων και εκμάθηση τεχνικών του μπάσκετ από εξειδικευμένους και έμπειρους προπονητές. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λαμβάνουν πιστοποιητικό παρακολούθησης από το NBA Basketball School, ενώ κατά τη διάρκεια των προγραμμάτων θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν αρκετούς αστέρες του ΝΒΑ (ενεργούς και μη) να πάρουν αυτόγραφα, να φωτογραφηθούν και γιατί όχι, να κάνουν μέχρι και προπόνηση μαζί τους.

To NBA έχει ως αποστολή να εμπνέει και να συνδέει τους ανθρώπους μέσω της δύναμης του μπάσκετ και αυτό είναι εμφανές εάν αναλογιστεί κανείς ότι μέσα από 5 επαγγελματικά αθλητικά πρωταθλήματα: το ΝΒΑ, το Women’s National Basketball Association (WΝΒΑ), τη ΝΒΑ G League, το NBA 2K League και το Basketball Africa League, το NBA έχει σημαντική διεθνή παρουσία με παιχνίδια και προγράμματα διαθέσιμα σε 214 χώρες, σε περισσότερες από 50 γλώσσες και με προϊόντα που διατίθενται σε περισσότερες από 200 χώρες και στις επτά ηπείρους.

Ως αποτέλεσμα όλων αυτών, το NBA έχει δημιουργήσει μια από τις μεγαλύτερες κοινότητες κοινωνικών δικτύων στον κόσμο, με 2,1 δισεκατομμύρια likes και followers παγκοσμίως σε όλες τις πλατφόρμες του πρωταθλήματος, των ομάδων και των παικτών.  Τέλος, μέσω του NBA Cares, το πρωτάθλημα αντιμετωπίζει σημαντικά κοινωνικά ζητήματα συνεργαζόμενο με διεθνώς αναγνωρισμένους οργανισμούς νεολαίας οι οποίοι υποστηρίζουν την εκπαίδευση, την ανάπτυξη της νεολαίας και της οικογένειας αλλά και θέματα που αφορούν στην υγεία.

Λίγα λόγια για τον προορισμό: 

H Costa Navarino είναι ο αειφόρος προορισμός υψηλών προδιαγραφών και βρίσκεται στη Μεσσηνία, σε ένα από τα πιο μαγευτικά παραθαλάσσια τοπία της Μεσογείου, με 4.500 χρόνια ιστορίας. Στην καρδιά της φιλοσοφίας της Costa Navarino είναι η ανάδειξη της Μεσσηνίας, με σεβασμό για το περιβάλλον, τις παραδόσεις και την τοπική κοινωνία. Αποτελείται από 5 ξεχωριστές περιοχές με ξενοδοχεία 5 αστέρων, ιδιωτικές κατοικίες, 4 signature γήπεδα γκολφ και πλήθος δραστηριοτήτων για κάθε εποχή του χρόνου. Στο Navarino Dunes βρίσκονται τα ξενοδοχεία The Romanos, a Luxury Collection Resort και The Westin Resort Costa Navarino, καθώς και οι ιδιωτικές κατοικίες Costa Navarino Residences.

Στο Navarino Bay θα ανοίξει το καλοκαίρι του 2023, το ξενοδοχείο Mandarin Oriental, Costa Navarino. Στην κοντινή περιοχή Navarino Waterfront βρίσκεται το νέο ξενοδοχείο W Costa Navarino, ενώ το καλοκαίρι του 2023 θα λειτουργήσει η Navarino Agora. Στο Navarino Hills, δύο νέα γήπεδα γκολφ λειτουργούν από το 2022.

NOVASPORTS | ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ VIDEOS , LIVE STREAMING

Ροή Ειδήσεων