• Αναζήτηση

Ο.. κορονοϊός και το ΓΑΒ LAB μας παρουσιάζουν την εικονική βασιλόπιτα!

Την ιδιαίτερη αυτή χρονιά και για την ασφάλεια όλων μας, πολλές από τις εκδηλώσεις που αγαπάμε δεν είναι δυνατό να υλοποιηθούν όπως τις έχουμε συνηθίσει. Μπορούμε όμως να αξιοποιήσουμε την τεχνολογία και να τις μεταφέρουμε σε ψηφιακό περιβάλλον.

Θέλετε να διατηρήσετε λοιπόν το πατροπαράδοτο έθιμο και να κόψετε την πρωτοχρονιάτικη πίτα με τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες σας; Το  ΓΑΒ LAB  έχει τη λύση! Με χαρά μας παρουσιάζει τη διαδικτυακή πλατφόρμα του ΓΑΒ LAB – Knowledge and Uncertainty Research Laboratory, για την την κοπή μιας.. εικονικής βασιλόπιτας!

Στη διεύθυνση http://pita.vacilos.com/ μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας  βασιλόπιτα, με τη ζάχαρη άχνη να σχεδιάζει το δικό σας ξεχωριστό μήνυμα ή λογότυπο, να κόψετε κομμάτια για τους συμμετέχοντες της διαδικτυακής σας εκδήλωσης και να ψάξετε για το φλουρί. Μέχρι σήμερα έχουν κοπεί 57 εικονικές πίτες και 617 άτομα συμμετείχαν στις αντίστοιχες εκδηλώσεις από την ασφάλεια του σπιτιού τους.

Όπως μας ενημερώνει και η ομάδα του ΓΑΒ LAB «εν μέσω καραντίνας δεν μπορούμε να σας προσφέρουμε τη γλυκιά γεύση της βασιλόπιτας, ελπίζουμε όμως να βοηθήσουμε να διατηρηθεί κάτι από τη μαγεία της εκδήλωσης της κοπής της πίτας!»

Ροή Ειδήσεων

κορωνοϊός