• Αναζήτηση

Παράδοση παιχνιδιών σε μικρά προσφυγόπουλα από το Συνδικάτο Οικοδόμων Νομού Μεσσηνίας

63 νέοι μετανάστες – πρόσφυγες από τους οποίους 12 μικρά παιδιά (ευτυχώς μαζί με τις μητέρες τους και όχι ασυνόδευτα), φιλοξενούνται στο χώρο που έχει δοθεί από το λιμενικό στο λιμάνι της Καλαμάτας.

Αντιπροσωπεία του συνδικάτου οικοδόμων και συναφών επαγγελμάτων Ν.Μεσσηνίας, παρευρέθηκε σήμερα Πέμπτη 7 το απόγευμα και παρέδωσε παιχνίδια για τα μικρά παιδιά. Μία μικρή συμβολική κίνηση που συνοδεύεται όμως από πολύ οργή, αγανάκτηση, θυμό για την εγκληματική πολιτική που ευθύνεται για όλη αυτήν την δυστυχία.

Οι πολιτικές που ασκούνται τα τελευταία χρόνια και όλα αυτά που υπογράφουν οι κυβερνήσεις οδηγούν σε πολέμους και θάνατο. Απαιτούμε το άμεσο κλείσιμο όλων των νατοϊκών βάσεων στη χώρα μας. Κανένας Έλληνας φαντάρος να μην βρεθεί σε αποστολή εκτός των συνόρων. Καμία εμπλοκή της χώρας μας στους νατοϊκούς πολέμους.

Οι εργάτες όλου του κόσμου πρέπει με την οργάνωσή τους και την πάλη τους να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρα τους. Για καλύτερη ζωή, με ασφάλεια, αξιοπρέπεια, χαμόγελα και όχι το κέρδος να ορίζει την τύχη και τη ζωή του καθένα.

Ροή Ειδήσεων