• Αναζήτηση

Περιοδεία Α. Χαρίτση στην λαϊκή αγορά Καλαμάτας

Για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε οικονομικό και επαγγελματικό επίπεδο, μίλησαν στον πρόεδρο της Νέας Αριστεράς, Αλέξη Χαρίτση, παραγωγοί και πολίτες, τους οποίους συνάντησε χθες, Σάββατο, στη λαϊκή αγορά Καλαμάτας. Ο Αλέξης Χαρίτσης επισκέφθηκε την Αγορά με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Αριστεράς, Στέλιο Κούλογλου και μέλη του κόμματος…

Όπως σημειώνεται στο σχετικό δελτίο Τύπου, “ο Αλέξης Χαρίτσης κατά την διάρκεια της περιοδείας του συνομίλησε με παραγωγούς και καταναλωτές οι οποίοι του μετέφεραν την απόγνωσή τους για την συνεχόμενη αύξηση των τιμών σε βασικά είδη διατροφής. Παράλληλα οι παραγωγοί επισήμαναν στον Πρόεδρο της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ το δυσβάστακτο πλέον κόστος παραγωγής λόγω των συνεχόμενων αυξήσεων σε λιπάσματα, φυτοφάρμακα και αγροτικά καύσιμα.

Επιπλέον τόνισαν την προβληματική και χωρίς προετοιμασία χρήση του pos στις λαϊκές αγορές, όπου το κόστος της προμήθειας των τραπεζών από την χρήση του θα μετακυλίεται στους καταναλωτές, προσθέτοντας νέες επιβαρύνσεις στις ήδη αυξημένες τιμές των προϊόντων διατροφής”.

ΠΗΓΗ: https://www.gargalianoionline.gr/

Ροή Ειδήσεων