• Αναζήτηση

Πρόσκληση για παρουσίαση Βιβλίων του κου Λιάρου Παύλου

Ο αγαπημένος πρωταγωνιστής του ελληνικού κινηματογράφου, Παύλος Λιάρος, παρουσιάζει τα βιβλία του: «Συνάντηση στο Σημείο Μηδέν» που αναφέρεται στον Γιώργο Φούντα, Λάμπρο Κωνσταντάρα, Ρένα Βλαχοπούλου και Διονύση Παπαγιαννόπουλο και το «Θέατρον Παράδεισος – ΘΙΑΣΟΣ ΑΓΓΕΛΩΝ», ένα αφιέρωμα στον Ορέστη Μακρή και τον Κώστα Χατζηχρήστο.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Καλαμάτας (Αριστομένους 33 Καλαμάτα), στις 30 Μαΐου ημέρα Πέμπτη και ώρα 19,30 υπό την Αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας.

Ο Παύλος Λιάρος, μας καλεί να γνωρίσουμε τους παλιούς ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου μέσα από τα δικά του μάτια στο ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ εκεί που το Παρόν, το Παρελθόν και το Μέλλον γίνονται ΕΝΑ.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος – εκδότης – επιχειρηματίας Γιάννης Τασσιόπουλος.

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν: Η Μαρίνα Λαθούρη – Δικηγόρος.

Ο Φώτης Λαπιώτης – Δικηγόρος

και ο ίδιος ο Συγγραφέας.

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Δήμαρχος Καλαμάτας κ. Θανάσης Βασιλόπουλος.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης ο Παύλος Λιάρος θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα.

Τα βιβλία δεν πωλούνται στα βιβλιοπωλεία. Μπορείτε να τα αποκτήσετε απευθείας από τον συγγραφέα στο e-mail: vivliosimiomiden@gmail.com ή στο τηλέφωνο 6942886040

Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος, συγγραφέας Παύλος Λιάρος με μια μακρά πορεία στον κινηματογράφο και το θέατρο, ξετύλιξε το υποκριτικό ταλέντο του ισορροπώντας ανάμεσα στην κωμωδία και το δράμα, κατακτώντας με αυτό τις καρδιές του κόσμου.

 

Ροή Ειδήσεων