• Αναζήτηση

Σχέσεις | 7 λόγοι που είναι πιο σοβαροί από την απιστία

Cheating: Ένας τρόπος να χαλάσεις μια σχέση στο πι και φι. Είτε το κάνει το αγόρι σου είτε εσύ σπάνια θα σας βγει σε καλό στη σχέση σας. Απιστία ίσον χωρισμός (λένε). Όμως αυτό είναι μια άλλη περίπτωση που πρέπει να εξετάσεις διαφορετικά. Γιατί δεν είναι standard. Δεν είναι ή άσπρο ή μαύρο.

Ωστόσο όμως αν νομίζεις πως μόνο το «κέρατο» μπορεί να καταστρέψει μια σχέση κάνεις λάθος. Διότι υπάρχουν τόσοι άλλοι λόγοι που μπορούν να οδηγήσουν σε χωρισμό στα σίγουρα όπως είναι οι παρακάτω:

#Το να κρύβεις πράγματα και να λες ψέματα
Το ένα μικρό ψέμα φέρνει το άλλο. Και μετά γίνεται ντόμινο και θα δημιουργήσει πρόβλημα στη σχέση σου χωρίς λόγο. Ακόμα και αν το κίνητρό σου είναι αθώο και θέλεις απλά να τον προστατέψεις και να μην τον στενοχωρήσεις για κάτι ασήμαντο, καλό είναι να είσαι ειλικρινής. Είναι προτιμότερο να λες την αλήθεια πάντα και να μην κρύβεις πράγματα παρά να λες ψέματα. Διότι έτσι απλά χάνεις και την εμπιστοσύνη του άλλου.

# Έλλειψη επικοινωνίας
Μην πάμε και στα άκρα. Το να έχεις καλή επικοινωνία με το αγόρι σου δεν σημαίνει ότι πρέπει να τον βομβαρδίζεις non stop με μηνύματα ή να τον παίρνεις συνέχεια τηλέφωνο. Αυτό άλλωστε το αντίθετο αποτέλεσμα θα έχει διότι το πιο σίγουρο είναι ότι θα τον πρήξεις. Έλλειψη επικοινωνίας θα έχετε όταν δεν συζητάτε αυτά που σας ενοχλούν έτσι ώστε να λύνετε τα προβλήματα που παρουσιάζονται στη σχέση σας. Και αν αυτό δεν ξεκινήσει από την αρχή μετά είναι δύσκολο να φτιαχτεί.

# Τσακωμοί για τις καθημερινές δουλειές του σπιτιού
Δεν υπάρχει πιο εκνευριστικό από το να χαλάς ενέργεια κάθε μέρα για τσακωμούς που αφορούν τις δουλειές του σπιτιού. Ποιος θα καθαρίσει τι και πως. Να τα λέτε, να τα ξεκαθαρίζετε και μετά να γίνονται πάλι τα ίδια. Γιατί και εσύ δουλεύεις και θέλεις κάποιον να σε βοηθάει και να σε καταλαβαίνει. Δεν θέλεις να νιώθεις ότι έχεις ένα μικρό παιδί δίπλα σου που πρέπει να νταντεύεις κάθε μέρα. #ΝΟΤ

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: followme.gr

Ροή Ειδήσεων