• Αναζήτηση

Στην Καλαμάτα αύριο ο Πρέσβυς των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζέφρι Πάϊατ & η Υπουργός Παιδείας Ν. Κεραμέως

Ξεκινά αύριο Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 2:30 μ.μ., στη πόλη της Καλαμάτας και στο Ξενοδοχείο Elite City Resort, το Διεθνές Συνέδριο για την μνήμη του Ολοκαυτώματος.

Το Συνέδριο θα διαρκέσει τρείς ημέρες (25-27/2/2022) και θα συμμετάσχουν είτε με φυσική παρουσία, είτε με τηλεδιάσκεψη περισσότεροι από 100 Σύνεδροι από Αμερική, Ευρώπη και Ελλάδα, οι οποίοι θα παρουσιάσουν διάφορες πτυχές του θέματος.

Το Συνέδριο διοργανώνεται από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, την Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ελλάδα, τη Διεθνή Επιτροπή δια την διατήρηση της μνήμης του Ολοκαυτώματος και την Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας.

Κατά την έναρξη του Συνεδρίου, θα χαιρετήσουν η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως, ο Πρέσβυς των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζέφρι Πάϊατ και ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος.

Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κατα τη διάρκεια του Συνεδρίου θα αναπτύξει το θέμα : «Το ήθος της Ορθοδοξίας έναντι του Ολοκαυτώματος και των Γενοκτονιών».

———-

Αύριο Παρασκευή και ώρα 12:30μ. ο Πρέσβυς των ΗΠΑ στην Ελλάδα κ. Τζέφρι Πάϊατ, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Σεβ. Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, στην Ιερά Μητρόπολη.

Ροή Ειδήσεων