• Αναζήτηση

Συνάντηση Δ. Καφαντάρη με τον Διευθυντή του Κ.Υ. Πύλου

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα 19 Απριλίου ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕΔΕ και πρώην Δήμαρχος Πύλου Νέστορος κ. Δημήτρης Καφαντάρης με τον Δντη του Κέντρου Υγείας Πύλου ιατρό κ. Μιχάλη Ρεντούλη.

την συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την λειτουργία του ΚΥ Πύλου , των περιφερειακών και των κοινοτικών ιατρικών που εποπτεύει καθώς και του εμβολιαστικού κέντρου που λειτουργεί.
Η ομαλή λειτουργία του εμβολιαστικου κέντρου είναι σήμερα το πρωτεύων διότι πρέπει να κερδηθεί το στοίχημα του γρήγορου και ασφαλούς εμβολιασμού των πολιτών, ώστε σύντομα να επανέλθει η κανονικότητα στην ζωή μας.
Η στελέχωση του εμβολιαστικού κέντρου , αλλά και η προστασία των πολιτών – ασφαλισμένων, έχει επιφέρει κάποιες τροποποιήσεις στην λειτουργία των περιφερειακών, κοινοτικών ιατρείων αλλά και του Κέντρου Υγείας. Είναι σίγουρο ότι εκεί που παρουσιάζονται κάποια κενά και με την ολοκλήρωση των εμβολιασμών, θα καλυφθούν. Ζούμε μια πολύ δύσκολη περίοδο, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει, για την ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών υγείας. Αυτό επισήμανε ο κ. Ρεντούλης και ότι στόχος του είναι τα όποια κενά υπάρχουν , ειδικά στην περιφέρεια σύντομα να καλυφθούν. Ο κ. Καφαντάρης συνεχάρη το ιατρικό, νοσηλευτικό & βοηθητικό προσωπικό που δίνουν καθημερινά μάχη στην πρώτη γραμμή και αφού διαπίστωσε μετά την ενημέρωση που του έγινε , ότι οι εμβολιασμοί προχωρούν κανονικά βάση προγραμματισμένων ραντεβού χωρίς προβλήματα , δήλωσε ότι «Η συνεργασία με τον Δντη του ΚΥ Πύλου είναι συνεχής και εποικοδομητική , η στήριξη όλων μας στην προσπάθεια που καταβάλλει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό είναι δεδομένη και σε αυτήν την δύσκολη στιγμή που περνά η κοινωνία.
Η διεκδίκησή μας για την κάλυψη των κενών θέσεων στο Κέντρο Υγείας Πύλου αλλά και των περιφερειακών ιατρείων είναι διαρκής, ώστε οι πολίτες του τόπου μας να μπορούν να απολαμβάνουν το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα της προστασίας της υγείας μιας και είναι ένα από τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα καθότι σχετίζεται με την ίδια την ανθρώπινη ύπαρξη»

Ροή Ειδήσεων