• Αναζήτηση

Θρασύς οδηγός αφού έκλεισε τον δρόμο σε ΑΜΕΑ τους έβριζε: «Άντε χε…, βρω…» (vid)

Αρκετά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε καθημερινή βάση, οι συμπολίτες μας με κινητικά προβλήματα.

Η κάμερα του ΣΚΑΪ έκανε ρεπορτάζ για το συγκεκριμένο θέμα, με στόχο να αναδείξει το από που ξεκινάει το όλο ζήτημα… Η δημοσιογράφος ακολούθησε έναν άντρα, ο οποίος είναι αναγκασμένος να κινείται με αμαξίδιο.

Η ίδια δεν άργησε να καταγράψει το πρώτο εμπόδιο, που δεν ήταν άλλο από έναν οδηγό, που είχε παρκάρει το αυτοκίνητο του πάνω σε ένα πεζόδρομο, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα  να μην είναι δυνατή η διέλευση σε αυτόν.

Ωστόσο αυτό δεν ήταν το μοναδικό αρνητικό στην περίπτωση αυτή, τα οποία και συνεχιστηκαν όταν έκανε την εμφάνισή του ο οδηγός του αυτοκινήτου. Ο ίδιος αντί να ζητήσει συγγνώμη από τον συμπολίτη του, για το ότι τον εμπόδιζε  στην κίνησή του είχε το θράσος να αντιμιλήσει να και να πει «ούτε 5 λεπτάκια δεν έκανα».

Μάλιστα όταν η δημοσιογράφος του απάντησε, πως δεν ήταν τόσο ο ίδιος ανταπάντησε λέγοντας: «Ήταν 5. Δεν ψάχνουμε και δεν κάνουμε κίτρινη δημοσιογραφία. Ψάχνεστε για καυγά. Εσύ βρες αλλού μερακόματο κοπελιά»

Στην συνέχεια και αφού μπήκε στο αυτοκίνητό του, ο οδηγός αφού αρχικά έκανε όπισθεν και έφυγε δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει μία άσεμνη χειρονομία στην δημοσιογράφο, ενώ αφού έκανε τον κύκλο επέστρεψε στο σημείο προκειμένου να παραδώσει μαθήματα δημοσιογραφίας βρίζοντας εκνευρισμένος την δημοσιογράφο στην οποία και είπε: «Άντε χε…, βρω…».

 

 

Ροή Ειδήσεων