• Αναζήτηση

Το μήνυμα “έκπληξη” του Πουνέντη στην Κέλλυ Κελεκίδου μέσω της εκπομπής του Ν.Μετεβελή – ” ΌΛΑ παίζουν”

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή είναι πλέον γεγονός! Ο Νίκος Μετεβελής επέστρεψε πιο δυναμικά από ποτέ στο Κανάλι20 88.6fm με την εκπομπή ” Όλα παίζουν” με Αγαπημένους καλλιτέχνες.

Η ταλαντούχα και αγαπημένη τραγουδίστρια Κέλλυ Κελεκίδου μίλησε την Παρασκευή 19/02 στην εκπομπή ” ΌΛΑ παίζουν” με τον Νίκο Μετεβελή στον ραδιοφωνικό σταθμό Καναλι20 88,6 fm.

Ωστόσο μιλάει για όλα! Για το νέο τραγούδι της, το υπέροχο ζεϊμπέκικο που της έγραψε ο Σταμάτης Κραουνάκης! “Βασανίζομαι”! για τη ζωή της με τον Νίκο Κουρκούλη, για τις συνεργασίες τις, πως βιώνει την καραντίνα, ενώ κάνει και.. αποκαλύψεις!

Βέβαια η ανατρεπτική εκπομπή επιφύλασσε μια ωραία έκπληξη στην Κέλλυ Κελεκίδου με ένα μήνυμα από τον κουμπάρο της και δημοφιλή ραδιοφωνικό παραγωγό τον Μάκη Πουνέντη στον αέρα της εκπομπής.

Με μεγάλη χαρά η Κελεκίδου σχολίασε« Το αγόρι μου και αν σου πω στα τόσα χρόνια, με τον Μάκη έχουμε μια φιλία ,πρώτα απ΄ όλα είναι και κουμπάρος μου με την Ελένη Μενεγάκη μας πάντρεψαν με τον Νίκο, αλλά είναι και μια φιλία με τον Μάκη που μπορεί να μετράει δεκαπέντε χρόνια . Έχει δοκιμαστεί πάρα πολύ η σχέση μας και δεν σου κρύβω πως είναι η πρώτη φορά που ακούω τον Μάκη να μιλάει για εμένα , πόσο καιρό ήθελα να ακούσω κάτι από το στόμα του δημόσια, γιατί όταν βρισκόμαστε μαζί δεν μιλάμε ποτέ για το πόσο με Αγαπάει!! »

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

 

 

O ραδιοφωνικός παραγωγός Νικος Μετεβελης κάνει εκπομπή καθημερινά 18:00-20:00 από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή με αγαπημένους καλλιτέχνες της Ελληνικής μουσικής, θεάτρου, σινεμά ,τηλεόρασης, όπως δεν τους έχετε ξανακούσει! Επίσης επικοινωνία στον αέρα της εκπομπής με τους ακροατές και σούπερ Διαγωνισμούς!

Ροή Ειδήσεων