• Αναζήτηση

Τον Δήμαρχο επισκέφτηκε αντιπροσωπεία Προσκόπων της Καλαμάτας

Τον Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021, στο γραφείο του στο Δημαρχείο, αντιπροσωπεία του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων Καλαμάτας. Η συνάντηση έγινε σε πολύ φιλικό κλίμα παρουσία και του αρμόδιου Αντιδημάρχου, Αναστασίου Σκοπετέα.

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας εξήρε τις προσπάθειες των Προσκόπων τονίζοντας ότι προσφέρουν εθελοντισμό αλλά και παιδεία, προσθέτοντας ότι ο Δήμος έχει τη διάθεση και τη βούληση να συνεργαστεί προκειμένου να γίνουν πάρα πολλά πράγματα στην πόλη. Επεσήμανε όμως ότι η πανδημία έχει φέρει και την υπόθεση του εθελοντισμού πίσω. «Να βγούμε από αυτό, να αφήσουμε αυτή την κατάσταση πίσω μας για να προχωρήσουμε μπροστά. Να συνεργαστούμε και να κάνουμε πράγματα προς όφελος της πόλης και των δημοτών», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η αντιπροσωπεία του ΣΕΠ Καλαμάτας που συγκροτούνταν από τους Δημήτρη Τσερεφό, Άρη Κορομηλά και Γιώργο Τσερεφό δήλωσε ότι μπορεί να στηρίξει εθελοντικά τον Δήμο, ενώ προσέφερε στον Δήμαρχο το αναμνηστικό μετάλλιο του Σώματος.

Ροή Ειδήσεων