• Αναζήτηση

Αδιανόητη δήλωση Μάνδρου για τον θάνατο του 36χρονου στο Blue Horizon: «Ας τον έσπρωχναν μέσα, ας τον πλάκωναν στις κλωτσιές, όχι να τον σκοτώσουν»

Μια άστοχη δήλωση από την Ιωάννα Μάνδρου για τον τραγικό θάνατο που βρήκε ο 36χρονος, όταν μέλη του Blue Horizon τον έσπρωξαν στη θάλασσα.

Η Ιωάννα Μάνδρου σχολίασε στον ΣΚΑΪ τον τραγικό θάνατο του 36χρονου, ο οποίος στην προσπάθειά του να προλάβει το πλοίο βρέθηκε στη θάλασσα, όταν τον έσπρωξαν μέλη του πληρώματος του Blue Horizon.

Παρότι αρχικά έκανε λόγο για κτηνωδία ζητώντας την παρέμβαση του εισαγγελέα, στη συνέχεια προχώρησε σε μια άστοχη και αδιανόητη δήλωση.

«Για αυτή την κτηνωδία, έχει παρέμβει ο εισαγγελέας, η ποινική δίωξη που θα ασκηθεί θα είναι βαριά. Πρόκειται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, όταν σπρώχνεις έναν άνθρωπο στη θάλασσα ενώ το καράβι έχει ξεκινήσει», είπε αρχικά η δημοσιογράφος.

Ωστόσο στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ένας άνθρωπος 36 ετών να χάσει τη ζωή του τόσο άδικα; Έκανε το λάθος και μπήκε στο καράβι την ώρα που ξεκινούσε. Ας τον έσπρωχναν μέσα. Ας τον πλάκωναν στις κλωτσιές. Ας τον παρέδιδαν στο Λιμεναρχείο. Ας του έβαζαν πρόστιμο. Ας του ασκούσαν δίωξη στον Εισαγγελέα. Όλα επιτρέπονται, εκτός από το να το σπρώξεις και και να τον σκοτώσεις», με τον Δημήτρη Οικονόμου να συμφωνεί στα λεγόμενά της.

Ροή Ειδήσεων