• Αναζήτηση

Αρκαδία: Μέσα σε θερμό κλίμα έκοψε την πίτα του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Θανιωτών «Άγιος Γεώργιος» (video)

Μέσα σε μια  κατάμεστη αίθουσα του συλλόγου στο Θάνα, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο πολιτιστικός σύλλογος Θανιωτών «Άγιος Γεώργιος».

 

Κάτοικοι του χωριού αλλά και επίτιμοι καλεσμένοι γέμισαν την αίθουσα και απόλαυσαν την γευστική βασιλόπιτα και τα κεράσματα που προσέφεραν απλόχερα τα μέλη του συλλόγου. .

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Αρκαδίας κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης και ο πρώην δήμαρχος και εκ νέου υποψηφίου κ. Γιάννης Σμυρνιώτης, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι.

Η πίτα αφού ευλογήθηκε από τον παπά της περιοχής, κόπηκε σε πολλά κομμάτια για όλους.

Ο  βουλευτής Αρκαδίας κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, ο πρώην δήμαρχος και εκ νέου υποψηφίου κ. Γιάννης Σμυρνιώτης και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Θάνα κ. Σπύρος Δημητρακόπουλος ευχήθηκαν μια καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία ενώ έδωσαν τα θερμά τους συγχαρητήρια στον σύλλογο για τις όμορφες δράσεις που ανελλιπώς διοργανώνει.

Τα μέλη του συλλόγου με την σειρά τους ευχαρίστησαν όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και ευχήθηκαν σε όλους μια ευτυχισμένη χρονιά με υγεία και χαρά.

Τέλος, σε όλο τον κόσμο προσφέρθηκαν τα κομμάτια της βασιλόπιτας και ανταλλάχθηκαν εγκάρδιες ευχές μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα.

Ο πολιτιστικός σύλλογος Θανιωτών «Άγιος Γεώργιος» για μια ακόμη φορά ετοιμάζεται δυναμικά για την καινούργια χρονιά, καθώς μέσα στο έτος  διοργανώνει  πλήθος εκδηλώσεων  ενώ τα μέλη του είναι πάντα πρόθυμα να προσφέρουν.

Ροή Ειδήσεων