• Αναζήτηση

Αυτή την ώρα το «τελευταίο αντίο» στον Μιχάλη Κατσουρή στην Ελευσίνα

Άνθρωποι κάθε ηλικίας, οπαδοί της ΑΕΚ, φίλοι και συγγενείς του Μιχάλη Κατσουρή, λένε το τελευταίο αντίο στον 29χρονο ο οποίος δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια των αιματηρών επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το εντοπισμό και την τιμωρία του δολοφόνου του παιδιού τους ζητούν οι γονείς του 29χρονου, οι οποίοι χρειάστηκε να νοσηλευτούν αμφότεροι σοκαρισμένοι από την είδηση του θανάτου του παιδιού τους.

Όλοι τους κρατούν κίτρινα τριαντάφυλλα στα χέρια για να αποχαιρετήσουν τον Μιχάλη που λάτρευε την ΑΕΚ. Η Ένωση ήταν η αγάπη όπως ανέφερε και ο θείος του, έπειτα από τη δολοφονία του.

Έξω από το ναό του Αγίου Κωνσταντίνου στην Ελευσίνα, υπάρχουν πολλά στεφάνια εις μνήμην του Μιχάλη Κατσουρή, ο θάνατος του οποίου προήλθε από ακατάσχετη αιμορραγία, που προκλήθηκε από τραύμα με μαχαίρι.

Η σορός του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσουρή, έφτασε μέσα σε μια κίτρινη νεκροφόρα η με κασκόλ της «Original» και της ΑΕΚ στο καπό της.

Σημειώνεται ότι η οικογένεια ζήτησε αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές στον «Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο – “Ελπίδα”».

«Ο Μιχάλης μας ήταν παιδί ευαίσθητο, καλόκαρδο που βοήθησε με αυτοθυσία στις φωτιες, βοηθούσε άστεγους και είχε μεγάλη πίστη στο Θεό. Γι’ αυτό η οικογένεια του, αποφασίσαμε αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές για μικρά παιδιά, υπέρ του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ -ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ» στη μνήμη του αδικοχαμένου μας»

Ροή Ειδήσεων