• Αναζήτηση

Διακοπή ρεύματος στη Μεσσηνία

Από τον ΔΕΔΔΗΕ ειδοποιούνται οι κάτοικοι που βρίσκονται στις παρακάτω περιοχές της Μεσσηνίας ότι, θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. την Παρασκευή 13.10.2023 ως εξής :

  • Στην Μικρομάνη , στο Πολιτικό αεροδρόμιο , στη ΒΙΠΕ Καλαμάτας , στα Δημ. Σφαγεία , στη περιοχή «ΜΠΙΡΜΠΙΤΑ» και περιμετρικά αυτών , από ώρα 08:00 έως 10:00.
  • Στο δρόμο «Ασπροχώματος-Μεσσήνης» , στα Ξυλεία «Μπάμπαλη» , στις εκδόσεις έντυπα «Δημοπούλου» , στα βιομηχανικά είδη «Σκαρπαλέζος» και ποτοποιία «Χελάς» και περι-μετρικά αυτών , από ώρα 08:00 έως 14:30.
  • Στην Καλαμάτα , στην περιοχή του 8ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας και στις οδούς πε-ριμετρικά (Χίου , Τριών Ναυάρχων , Ιερολοχιτών , Θουκιδίδου , Σπετσών) , από ώρα 11:00 έως 13:30.

Προσοχή!

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ Α.Ε. θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

Ροή Ειδήσεων