• Αναζήτηση

Δημήτρης Κούβελας: Εμβολιασμένος και με τις δύο δόσεις, ο καθηγητής σύμβολο των αντιεμβολιαστών

Ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας, Δημήτρης Κούβελας, που μίλησε για «βλαπτική χρήση των εμβολίων σε άτομα που δεν ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες», για «διεστραμμένη προσέγγιση» να εμβολιαστούν τα παιδιά και για «υπερβολικό ήδη εμβολιασμό», ο ίδιος έχει εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις του σκευάσματος της Pfizer!

Μανόλης Γαλάνης
Κείμενο:Μανόλης Γαλάνης

Το πλέον ενδιαφέρον όμως είναι ότι τη στιγμή, που ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας μιλά, μεταξύ άλλων, για «βλαπτική χρήση των εμβολίων σε άτομα που δεν ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες», για «διεστραμμένη προσέγγιση» να εμβολιαστούν τα παιδιά και για «υπερβολικό ήδη εμβολιασμό», ο ίδιος έχει εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις του σκευάσματος της Pfizer!

«Εγώ παρόλο, που έκανα και τους δύο εμβολιασμούς και είμαι πλήρως εμβολιασμένος και για τον εαυτό μου έχω μία ανησυχία. Εκανα αυτό, που είχε το κέντρο. Συμπτωματικώς ήταν της Pfizer», έχει αναφέρει σε μία από τις πολυάριθμες τηλεοπτικές παρουσίες του ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας, η ανάρτηση του οποίου αναφορικά με το πρόσφατο ισχαιμικό επεισόδιο, που υπέστη ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, έχει προκαλέσει την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. Η προκαταρκτική έρευνα, που διατάχθηκε, για να διερευνηθεί εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων έχει ήδη ανατεθεί στην Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

πηγή: reader. Gr

Ροή Ειδήσεων