• Αναζήτηση

EdYOUfest 2022: Ενα διεθνές φεστιβάλ με τρεις ελληνικές παρουσίες και μία Καλαματιανή, την Τίνα Κωνσταντοπούλου!

Το EdYOUfest όπως συνηγορούν και τα αρχικά του στα Αγγλικά είναι ενα διεθνές φεστιβάλ-συνέδριο για εκπαιδευτικούς που διδάσκουν την Αγγλική γλώσσα (TEFL / TESOL) ανά τον κόσμο.

Κάθε χρόνο διοργανώνεται σε ένα διαφορετικό μέρος με σκοπό οι εκπαιδευτικοί να μοιράσουν τις γνώσεις , εμπειρίες και πρακτικές τους με συναδέλφους από όλο τον κόσμο και με συμμετοχές πάνω από 46 διαφορετικών χωρών .

Το EdYOUfest 2022 μετά από δύο χρόνια – λόγω πανδημίας – γίνεται και πάλι δια ζώσης στο Τράπανι της Σικελίας 21-25 Αυγούστου με τρείς ελληνικές παρουσίες, την διακεκριμένη εκπαιδευτικό ειδικής αγωγής Τίνα Κωνσταντοπούλου (Καλαμάτα) , την Αννίτα Μανετάκη- Φροντιστηριούχος / εκπαιδευτικός  (Αθήνα) και τον Δημήτριο Κουνιάκη – Φροντιστηριούχος / εκπαιδευτικός (Πάτρα).

Ιδιαίτερη συγκυρία θεωρείται επίσης ότι ο Δημήτριος Κουνιάκης στα πλαίσια του μεταπτυχιακού του προγράμματος (MA in TESOL – Staffordshire University & Unicert College) ήταν πέρυσι μαθητής της Τίνας Κωνσταντοπούλου που είναι καθηγήτρια στο εν λόγω μεταπτυχιακό πρόγραμμα.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε:

https://www.edyoufest.org/

 

πηγή: thebest.gr

Ροή Ειδήσεων