• Αναζήτηση

Έκκληση για βοήθεια στον μικρό Διονύση – Πάσχει από καρκίνο στο μάτι και πρέπει να χειρουργηθεί στη Γερμανία

Ένα μικρό παιδί από την Πάτρα ζητά τη βοήθεια όλων μας για να αντιμετωπίσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που έχει προκύψει.

Ο λόγος για τον μικρό Διονύση, ο οποίος πάσχει από καρκίνο στο κεντρικό οπτικό νεύρο του ματιού του και απαιτείται άμεσα να χειρουργηθεί σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο της Γερμανίας από παιδονευροχειρούργο.

«Ξύπνησε μια μέρα και είχε μετακινηθεί η κόρη του ματιού»

«Ξύπνησε μια μέρα και είχε μετακινηθεί η κόρη του ματιού» λέει η μητέρα του, αναφερόμενη στο πρόβλημα υγείας του μικρού Διονύση. «Χρήζει άμεσης χειρουργικής επέμβασης σε εξειδικευμένο κέντρο στη Γερμανία, όπου μας δίνουν ενθαρρυντικές ελπίδες για ίαση της ασθένειας του αλλά και μεγάλες πιθανότητες να μην γίνει εξόρυξη οφθαλμού» συμπληρώνει.

Δυστυχώς όμως το κόστος για την επέμβαση και τη νοσηλεία είναι πολύ μεγάλο για την οικογένεια που δεν μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά, αφού απαιτούνται 155 χιλιάδες ευρώ.

«Μια μέρα που ξύπνησε, η κόρη του ματιού του είχε μετακινηθεί και είχε κολλήσει τέρμα δεξιά και συνεχίζει να παραμένει έτσι. Λόγω του υπέρογκου ποσού ζητάμε την υποστήριξη του κόσμου, ώστε μαζί με την βοήθεια του θεού το παιδί μας να γίνει καλά».

Γι αυτό το λόγο, η οικογένεια απευθύνεται σε όποιον μπορεί να βοηθήσει προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό.

Για οποιαδήποτε σχετική πληροφορία, μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο του πατέρα: Νικόλαος Τσιάμης 6949729065

Ο λογαριασμός της οικογένειας είναι ο παρακάτω, στην τράπεζα Eurobank: GR9102606720000960100440974

 

https://www.in.gr/

Ροή Ειδήσεων