• Αναζήτηση

Επισκεπτόταν επί 31 χρόνια κάθε μέρα τη σύζυγό του που βρισκόταν σε κώμα μέχρι που εκείνη πέθανε

Ένας συντετριμμένος άνδρας έχασε τη σύζυγό του, η οποία βρισκόταν περισσότερες από τρεις δεκαετίες σε κώμα, έπειτα από ένα φρικτό αυτοκινητιστικό δυστύχημα την παραμονή των Χριστουγέννων του 1991.

Η Miriam Visintin πέθανε στις 10 Μαΐου στο νοσοκομείο San Bassiano όπου είχε μεταφερθεί πριν από δύο μήνες λόγω συσσώρευσης υγρού στους πνεύμονές της.

Βρισκόταν σε κώμα από τότε που συνετρίβη το Fiat Panda της στο Casoni di Mussolente του Βένετο, την παραμονή των Χριστουγέννων του 1991, με αποτέλεσμα να υποστεί εγκεφαλική βλάβη.

Ο επί 33 χρόνια σύζυγός της, Angelo Farina, είπε μετά τον θάνατο της Miriam: «Επιτέλους γαλήνεψε η ψυχή της για την αδικία που βρέθηκε μπροστά της… Ήμασταν παντρεμένοι μόλις ενάμιση χρόνο όταν χτύπησε η τραγωδία. Ήμασταν τόσο νέοι και είχαμε τόσα πολλά όνειρα… η μοίρα της φέρθηκε σκληρά. Δεν της άξιζε όλο αυτό».

Η Miriam έπεσε σε κώμα αφού υπέστη σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, καθώς έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, λόγω πάγου στην άσφαλτο.
Οι γιατροί είπαν στον Angelo μετά το δυστύχημα ότι η γυναίκα του πιθανότατα δεν θα κατάφερνε να ζήσει.

Αφοσιωμένος, είπε: «Όταν την παντρεύτηκα, ορκίστηκα να σταθώ στο πλευρό της με το ίδιο πάθος κάθε λεπτό».

Ο σύζυγός της την επισκεπτόταν στο νοσοκομείο κάθε μέρα, συχνά πολλές φορές την ημέρα – κάνοντας μόνο μια εξαίρεση κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Πηγή: skai.gr

Ροή Ειδήσεων