• Αναζήτηση

Εβελίνα Νικόλιζα: Mε ολόσωμο χρωματιστό μαγιό στην παραλία Σκοπά της Μάνης

 Η Εβελίνα Νικόλιζα δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα στο Instagram που ενθουσίασαν τους φαν ενώ παράλληλα έφερε στα social media την απαραίτητη φθινοπωρινή ανάσα δροσιάς.

Όπως γράφει το bovary.gr, η κόρη της Μπέσσυς Αργυράκη έχει ένα ιδιαίτερα ενεργό προφίλ στο Instagram όπου αναρτά φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της. Όσο για την αισθητική της, εντυπωσιάζει και εμπνέει με κάθε της δημοσίευση τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αυτή τη φορά, δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών με ένα χρωματιστό ολόσωμο μαγιό, στη χερσονησίδα Σκοπά, στη Μάνη.

H χερσονησίδα Σκοπά βρίσκεται στην Μάνη Νοτιοδυτικά του Κότρωνα. Η νησίδα ενώνεται με τη ξηρά και το αποτέλεσμα του θαύματος της φύσης είναι αυτή η ειδυλλιακή διπλή παραλία, η παραλία Σκοπά.

Εβελίνα Νικόλιζα: Ποζάρει με ολόσωμο χρωματιστό μαγιό στην παραλία Σκοπά, ξαπλωμένη σε έναν βελούδινο καναπέ

Εκεί λοιπόν φωτογραφήθηκε η Εβελίνα Νικόλιζα και ενθουσίασε τους διαδικτυακούς της φίλους καθώς στη μέση των δύο αυτών μικρών παραλιών ξάπλωσε σε έναν κατακόκκινο βελούδινο καναπέ και διάβασε το βιβλίο της.

Στις φωτογραφίες φαίνεται να φορά ένα ολόσωμο μαγιό με ιδιαίτερα, έντονα και χρωματιστά μοτίβα ενώ τα μαλλιά της έχουν πέσει στον ώμο της, αλατισμένα από την αλμύρα της θάλασσας.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Εβελίνα Νικόλιζα παρακάτω:

Ροή Ειδήσεων