• Αναζήτηση

H Tρίπολη «Πόλη με ποδήλατα – όμορφη πόλη» (video)

Το «Πόλη με Ποδήλατα – Όμορφη Πόλη», το νέο πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας από τα My Μarket, με την υποστήριξη της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος ταξιδεύει ανά την Ελλάδα με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών προς το ποδήλατο, το πιο φιλικό μέσο μετακίνησης.

 

 

Το πρόγραμμα «Πόλη με Ποδήλατα – Όμορφη Πόλη» εστιάζει στη χρήση των ποδηλάτων μέσα στις πόλεις και στην υποστήριξη της βιώσιμης αστικής κινητικότητας.

Μετά το Ναύπλιο, η δράση φιλοξενήθηκε στην Τρίπολη την Τρίτη 22 Ιουνίου και αύριο θα φιλοξενηθεί στην Καλαμάτα, ενώ στις 7 Ιουλίου θα βρίσκεται στο νησί της Ρόδου.

Ο Π.Ο. Τρίπολης συμμετέχει στη δράση στην πλατεία Πετρινού, την οποία όλοι οι ποδηλάτες και όχι μόνο πρέπει να επισκεφθούν σήμερα έως τις 21:00 το βράδυ, έτσι ώστε να μάθουν περισσότερα για το ποδήλατο.

Μην ξεχάσετε να κάνετε δωρεάν τεχνικό έλεγχο ποδηλάτου, και να λάβετε συμβουλές για πιθανές αναβαθμίσεις, μικρορυθμίσεις ή αλλαγές που θα μπορούσαν να κάνουν τη διαδικασία της ποδηλασίας ακόμα πιο απολαυστική.

Κατά τη διάρκεια της κάθε δράσης «μικροί ποδηλάτες» Δ’, Ε’ και Στ’ Δημοτικού έχουν την ευκαιρία να εξασφαλίσουν το πρώτο τους δίπλωμα – το Δίπλωμα Ποδηλάτου!

Ο δήμαρχος Τρίπολης Κ. Τζιούμης βρέθηκε στην πλατεία και μίλησε για τις εξελίξεις σχετικά με τη δημιουργία ποδηλατοδρόμου στην Τρίπολη, ενώ η Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων (METRO A.E.B.E.) Σοφία Παπά μίλησε για υπέροχη φιλοξενία του δήμου και ανέλυσε το πρόγραμμα της δράσης.

Ροή Ειδήσεων