• Αναζήτηση

Η Miss Young Hellas στο νέο videoclip του Καλαματιανού Παναγιώτη Μπουραντώνη (video)

Ο Παναγιώτης Μπουραντώνης συνεχίζει τα ξεχωριστά δισκογραφικά του βήματα με το νέο single και music video «Ποτέ Δεν Ένιωσες», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum. Με τη γνήσια λαϊκή φωνή του, ο Παναγιώτης Μπουραντώνης ερμηνεύει ένα δυνατό ζεϊμπέκικο.

Τη μουσική του «Ποτέ Δεν Ένιωσες» έγραψε ο Γιάννης Κερμανίδης, που έχει συνθέσει επιτυχίες για τους Γιάννη Πλούταρχο, Νίκο Οικονομόπουλο, Πάνο Κιάμο, και Νίκο Κουρκούλη μεταξύ άλλων και τους στίχους ο Θοδωρής Παπακαλοδούκας.

Το «Ποτέ Δεν Ένιωσες» συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό music video για μία ιστορία προδοσίας κι έρωτα, που σκηνοθέτησε ο Κωνσταντίνος Στραβολαίμης. Ο ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος τραγουδιστής έγινε ευρύτερα γνωστός από το «The Voice».

Μετά το talent show συνέχισε τη διαδρομή του με την κυκλοφορία singles που έχουν αγαπηθεί από το κοινό και live εμφανίσεις, τόσο solo, όσο και δίπλα σε καλλιτέχνες όπως οι Λευτέρης Πανταζής, Θέμης Αδαμαντίδης, Δημήτρης Μπάσης και Χριστίνα Μαραγκόζη. Μάλιστα, ο Παναγιώτης Μπουραντώνης είναι ο μόνος καλλιτέχνης για τον οποίο ο Θέμης Αδαμαντίδης τοποθετήθηκε δημόσια, λέγοντας χαρακτηριστικά «μετρήστε τον, αξίζει τον κόπο».

Εκτός από το νέο δισκογραφικό βήμα του, αυτή την περίοδο ο Παναγιώτης Μπουραντώνης συνεχίζει τις live εμφανίσεις του ανά την Ελλάδα, ενώ θα βρίσκεται και στο πλευρό της Ιουλίας Καλλιμάνη στην καλοκαιρινή περιοδεία της.

 

 

No posts selected!

Ροή Ειδήσεων