• Αναζήτηση

«Ηρωας» ντελιβεράς έσωσε νήπιο, που έπεσε από το μπαλκόνι 12ου ορόφου [βίντεο]

Ήρωα χαρακτηρίζουν τα ΜΜΕ του Βιετνάμ έναν ντελιβερά, που έσωσε ένα νήπιο μετά την πτώση από το μπαλκόνι 12ου ορόφου πολυκατοικίας!

Ο ηλικίας 31 ετών Νγκουέν Νγκόκ Μανχ ήταν στο αυτοκίνητό του σε δρόμο της πρωτεύουσας του Βιετνάμ, Ανόι, περιμένοντας να κάνει μια παράδοση στις 17:00 τοπική ώρα την Κυριακή όταν άκουσε ένα παιδί να κλαίει. Μια γυναίκα άρχισε να ουρλιάζει έντρομη κι έβγαλε το κεφάλι του από το παράθυρο να δει τι συμβαίνει. Αρχικά νόμισε ότι κάποιο παιδί είχε μια έκρηξη θυμού, αλλά γρήγορα συνειδητοποίησε ότι κάτι άλλο συνέβαινε.

 

«Είδα ένα κοριτσάκι να σκαρφαλώνει το κάγκελο του μπαλκονιού» σε απόσταση 50 μ. από το έδαφος, είπε. Αμέσως πετάχτηκε έξω και σκαρφάλωσε σε υπόστεγο κάτω από το κτίριο για να είναι πιο κοντά σε περίπτωση που έπεφτε το κοριτσάκι. «Ανέβηκα σε μια οροφή ύψους δύο μέτρων για να βρω καλύτερη θέση να πιάσω το παιδί», ανέφερε τρέμοντας ακόμη από το συμβάν στους Vietnam Times.

 

Ο ντελιβεράς γλίστρησε την ώρα που το παιδί άρχισε να πέφτει, αλλά πετάχτηκε μπροστά για να το πιάσει, ελπίζοντας να εμποδίσει τουλάχιστον την πτώση της κατευθείαν στο έδαφος. «Ευτυχώς το μωρό έπεσε στα χέρια μου», είπε ο Νγκουέν. «Το αγκάλιασα βιαστικά και μετά είδα να βγαίνει αίμα από το στόμα της. Ήταν τρομακτικό». Το κοριτσάκι διακομίστηκε στο Εθνικό Νοσοκομείο Παίδων του Βιετνάμ, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε πάθει εξάρθρωση στο γοφό, αλλά κανέναν άλλο τραυματισμό και της έβαλαν γύψο.

Ροή Ειδήσεων