• Αναζήτηση

Καρδίτσα: Νέο βίντεο από την επίθεση στον Αγοραστό – Εξαγριωμένοι πολίτες σπάνε το αυτοκίνητό του

Την οργή των κατοίκων της Θεσσαλίας που έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πλημμύρες γνώρισε το περασμένο Σάββατο στον Παλαμά Καρδίτσας ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, με τους κατοίκους να προσπαθούν να τον λιντσάρουν.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ένα ακόμη βίντεο στα social media, από τη στιγμή που οι εξαγριωμένοι πολίτες την “πέφτουν” στον Κώστα Αγοραστό που βρίσκεται μέσα στο πολυτελές αγροτικό του.

Παρά την παρουσία λίγων αστυνομικών, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας δεν γλίτωσε τις μπουνιές και τις κλωτσιές που έπεσαν βροχή στο αυτοκίνητό του, ενώ μάλιστα ένας άντρας κατάφερε και του άνοιξε την πόρτα του οδηγού.

Δεν έλειψαν οι χαρακτηρισμοί, με τον πιο επιεική να είναι “κ@λ@παιδο” ενώ πέρα από τις λακκούβες στο αυτοκίνητο, έσπασαν και τον καθρέφτη.

“Καλά του κάνετε”

Το πρώτο βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου, αποτυπώνει τη στιγμή που πολίτες σε έξαλλη κατάσταση πλησιάζουν απειλητικά και επιτίθενται λεκτικά στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας. “Καλά του κάνετε” ακούγεται να λέει μία γυναίκα.

Ένα μέρος των πολιτών προσπάθησε να συγκρατήσει τους υπόλοιπους που πέταξαν κάποια αντικείμενα και νερά προς τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, με αποτέλεσμα ο Κώστας Αγοραστός να απομακρυνθεί από το σημείο με τη συνδρομή των αστυνομικών δυνάμεων.

 

https://www.thetoc.gr/

Ροή Ειδήσεων