• Αναζήτηση

Κασσελάκης: Χαλάω την πιάτσα που δάνεισα στον ΣΥΡΙΖΑ – Τι είπε για Μητσοτάκη και το νόμο Τσίπρα

Για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, το οικονομικό πρόγραμμα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και το τεταμένο κλίμα που επικρατεί στην κόντρα που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα με την κυβέρνηση, μίλησε ο Στέφανος Κασσελάκης, ως καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι όχι μόνο δεν έχει πλέον μετοχές στην εταιρεία με τα αστακοκάραβα, αλλά ότι εδώ και έναν χρόνο δεν έχει γενικότερα συμμετοχή σε εταιρείες του εξωτερικού, βάζοντας σε νέα βάση την κόντρα με την κυβέρνηση: «Δεν με ενδιαφέρουν τα υποδείγματα των επαγγελματιών πολιτικών», τόνισε μιλώντας στο MEGA ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όσον αφορά τα «αστακοκάραβα» και το θέμα που έχει προέκυψε, ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε ότι έχει μεταβιβάσει όλη τη συμμετοχή που είχε στο παρελθόν στην εταιρεία αυτή: «Διεκδικώ τα δεδουλευμένα μου από εκεί», είπε, προσθέτοντας πως δεν έχει καμία συμμετοχή σε εταιρείες στο εξωτερικό. «Αυτός ο νόμος δημιουργήθηκε για να μην βγάζουν Έλληνες πολιτικοί μαύρα χρήματα έξω όχι για να βάζουν οι ομογενείς Έλληνες μέσα», είπε.

«Ήταν λάθος ο νόμος Τσίπρας»

Παράλληλα κλήθηκε να απαντήσει εάν συμφωνεί με τον νόμο Τσίπρα για τις εταιρείες εξωτερικού: «Ήταν λάθος» τόνισε.

 

«Χαλάω την πιάτσα που δάνεισα στο κόμμα μου; Εάν κληθώ να δώσω εξηγήσεις στη Δικαιοσύνη θα δώσω εξηγήσεις. Τα χρήματα έχουν επιστραφεί στην OSIOS και μάλιστα με ζημία λόγω κράτησης ποσοστού καθώς επρόκειτο για έμβασμα. Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν επιθυμεί να αρχειοθετηθεί ποτέ. Αν χρειαστεί να πληρώσω πρόστιμο, θα το πληρώσω. Αν είναι να τιμωρηθώ που οι άνθρωποι των κομματικών μέσων του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν Χριστούγεννα να τιμωρηθώ», υπογράμμισε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Ο κόσμος έχει βαρεθεί το gaslighting. Σκεφτείτε τι προσπαθούν να μου προσάψουν από την αρχή. Ότι ήμουν ηλίθιος, ότι ήμουν lifestyle. Ότι ο 35χρονος απόδημος Στέφανος Κασσελάκης είναι διαπλεκόμενος. Πολύ ανησυχία από τον κ. Γκρίνμπεργκ», πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «κάποια στιγμή πρέπει να ξυπνήσουμε. Ο Έλληνας πολίτης γνωρίζει το πόθεν του κ. Μητσοτάκη; Είναι καιρός ο πολιτικός να είναι υπηρέτης του πολίτη».

«Ο κύκλος του ΣΥΡΙΖΑ του 2015-2019 έχει κλείσει»

«Όπως έχω πει ότι ο κύκλος 2015-2019 έχει κλείσει. Ένας νέος κύκλος έχει ανοίξει. Εγώ ήμουν στην Αμερική τότε. Είναι μία απάντηση ειλικρίνειας. Πρέπει να απευθυνθείτε στον Αλέξη Τσίπρα», είπε στη συνέχεια.

Ο Νίκος Παππάς και ο Παύλος Πολάκης χαίρουν της εμπιστοσύνης μου. Και ο Νίκος Παππάς κάνει εξαιρετική δουλειά στην Οικονομία και ο Παύλος Πολάκης κάνει καλή δουλειά στον τομέα της Διαφάνειας. Σε επίμονα ερωτήματα ο Στέφανος Κασσελάκης αντέτεινε «Ρωτήστε τον Αλέξη». «Ο κ. Παππάς και ο κ. Πολάκης χαίρουν της εμπιστοσύνης μου», επανέλαβε και πρόσθεσε: «Δεν ήμουν στην κυβέρνηση τότε. Δεν γνωρίζω».

Η συνάντηση με Τσίπρα μετά το Συνέδριο

Ως προς τον Αλέξη Τσίπρα τόνισε πως τον συνάντησε μετά το Συνέδριο και τόνισε χαρακτηριστικά πως είναι «όλα καλά». Πρόσθεσε δεν τον αμφισβητήσει ο Αλέξης Τσίπρας μετά τις ευρωεκλογές. «Δεν πρόκειται να γίνει αυτό», τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ροή Ειδήσεων