• Αναζήτηση

Λέκκας για «Ναυάγιο» Ζακύνθου: Δεν κλείνει, θα υπάρχει πρόσβαση στο θαλάσσιο χώρο και την εξέδρα

Σε δηλώσεις του αλλά και στην εισήγηση του στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων για το Ναυάγιο της Ζακύνθου, ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ Ευθύμης Λέκκας ανέφερε ότι κακώς λέγεται ότι θα κλείσει, καθώς «οι επιβάτες μπορούν να είναι στα πλοία, να κάνουν μπάνιο και να θαυμάζουν τη θέα».

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στην εισήγησή του ο κ. Λέκκας ανέφερε πως οι επισκέπτες θα μπορούν να παρατηρούν το Ναυάγιο από απόσταση και χωρίς αποβίβαση στην παραλία.

 

Για το πλάτωμα, το «φρύδι» δηλαδή πάνω από την παραλία, στην νέα του εισήγηση ο κ. Λέκκας προτείνει να μπορούν οι από ξηράς επισκέπτες να βλέπουν και να φωτογραφίζουν το Ναυάγιο από την εξέδρα.

Επανεκτίμηση νωρίτερα από έξι μήνες
Τέλος, στο Περιφερειακό Συμβούλιο ο κ. Λέκκας είπε, σύμφωνα πάντοτε με την ΕΡΤ, ότι θα μπορούσε να γίνει μια επανεκτίμηση νωρίτερα, ακόμα και μέσα στον επόμενο μήνα, σύμφωνα και με όσα δήλωσε η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, προκειμένου να επανεκτιμηθεί η κατάσταση, ώστε να υπάρξουν πιθανές νέες αποφάσεις για την πρόσβαση στο Ναυάγιο, είτε από θαλάσσης είτε από ξηράς.

No posts selected!

Ροή Ειδήσεων