• Αναζήτηση

Νέα Φιλαδέλφεια: Ελεύθερος ο «σουβλατζής» για τα αιματηρά επεισόδια – Τι ισχυρίστηκε

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του ο 106ος κατηγορούμενος ο οποίος συνελήφθη για για συμμετοχή στην αιματηρή επίθεση της Νέας Φιλαδέλφειας.

Πρόκειται για έναν 43χρονο οπαδό του Παναθηναϊκού ο οποίος αρνείται ότι έχει σχέση με τις αξιόποινες πράξεις που τον έφεραν αντιμέτωπο με τη δικαιοσύνης. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του ανέκυψε διαφωνία ανάμεσα σε ανακρίτρια και εισαγγελέα σχετικά με το θέμα της επιβολής ή μη περιοριστικών όρων.

Συγκεκριμένα η εισαγγελέας είχε την άποψη πως ο κατηγορούμενος πρέπει να αφεθεί ελεύθερος χωρίς όρους, ενώ η ανακρίτρια είχε την άποψη πως έπρεπε να του επιβληθεί ο όρος της υποχρεωτικής εμφάνισης μία φορά το μήνα. Τη διαφωνία αυτή καλείται να λύσει το δικαστικό συμβούλιο ενώ ο 43χρονος αποχώρησε ελεύθερος από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες και προέβαλε τον ισχυρισμό πως το επίμαχο χρονικό διάστημα ήταν εκτός Αθηνών. Κατά τις ίδιες πληροφορίες προς τεκμηρίωση της υπερασπιστικής του θέσης προσκόμισε στοιχεία (εισιτήρια, αποδείξεις διοδίων, πληρωμές μέσω κάρτας κ.ά.) για να αποδείξει τον ισχυρισμό του πως από 2/8 μέχρι 8/8 βρισκόταν σε διακοπές στη Κεφαλλονιά. Ο κατηγορούμενος υποστηρίζει πως έχει αποστασιοποιηθεί από το σύνδεσμο.

Πριν την έναρξη της απολογίας του εξετάστηκε ως μάρτυρας στην ανακρίτρια και η σύντροφος του η οποία υποστηρίζει πως ήταν μαζί στην Κεφαλλονιά.

Όπως έχει γίνει γνωστό ο 43χρονος συνελήφθη μετά από ένταλμα σύλληψης καθώς σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές ταυτοποιήθηκε ως ένας εκ των συμμετεχόντων στην επίθεση μέσω βίντεο και αναρτήσεων που λένε πως ήταν στα αιματηρά επεισόδια.

Από την πλευρά τους οι αρμόδιες αρχές συνεχίζουν την ανάλυση των στοιχείων για την ταυτοποίηση και άλλων προσώπων γεγονός που σημαίνει ότι θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο ο κατάλογος των κατηγορουμένων . Παράλληλα εξετάζονται όλα τα ευρήματα με στόχο την ταυτοποίηση του φυσικού αυτουργού της ανθρωποκτονίας σε βάρος του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσούρη και την απόδοση δικαιοσύνης που είναι και το μοναδικό αίτημα της οικογενείας του θύματος που έχει δηλώσει από την πρώτη στιγμή και παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας ενώπιον της ανακρίτριας.

Ροή Ειδήσεων