• Αναζήτηση

Όλοι οι φορείς μαζί για την κατασκευή του αυτοκινητοδρόμου, Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα

Συνάντηση πραγματοποίησε χθες, Τετάρτη 25/05/2022, το προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας με το προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας, στην Καλαμάτα.

 

Αποκλειστικό θέμα συζητήσεως ήταν το μέτωπο που έχει δημιουργηθεί μεταξύ των Εμπορικών Συλλόγων Πύργου, Κρεστένων, Ζαχάρως, Κυπαρισσίας, Μεσσήνης, Γαργαλιάνων, Φιλιατρών, Κορώνης, της Ένωσης ξενοδόχων και ιδιοκτητών τουριστικών καταλυμάτων Τριφυλίας και του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Καλαμάτας για την διεκδίκηση του αυτονόητου, την κατασκευή του αυτοκινητοδρόμουΠύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα.

 

Και με τον Εμπορικό Σύλλογο Καλαμάτας υπήρχε πλήρη ταύτιση απόψεων για την υλοποίηση κατασκευής του αυτοκινητόδρομου, και έτσι και αυτός ο σύλλογος συμμετέχει στο κοινό μας μέτωπο διεκδίκησης.

 

Μετά και από αυτήν την συνάντηση ολοκληρώνεται ο πρώτος κύκλος επαφών με αντικείμενο το κλείσιμο του δαχτυλιδιού, και έτσι πλέον την Κυριακή 05/06, στις 18:30 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, του Δήμου Τριφυλίας, στην Κυπαρισσία, θα διεξαχθεί διευρυμένη συνεδρίαση των προεδρείων των μετεχόντων Συλλόγων, στο κοινό μας μέτωπο, ώστε να συναποφασιστούν οι μετέπειτα κινήσεις μας.

 

 

–          Εμπορικός Σύλλογος Πύργου

–          Εμπορικός Σύλλογος Κρεστένων

–          Εμπορικός Σύλλογος Ζαχάρως

–          Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας

–          Ένωση ξενοδόχων και ιδιοκτητών τουριστικών καταλυμάτων Τριφυλίας

–          Εμπορικός Σύλλογος Μεσσήνης

–          Εμπορικός Σύλλογος Γαργαλιάνων

–          Εμπορικος Σύλλογος Φιλιατρών

–          Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Καλαμάτας

–          Σύλλογος Επαγγελματιών Κορώνης

–          Εμπορικός Σύλλογος Καλαμάτας 

Ροή Ειδήσεων