• Αναζήτηση

Πάτρα: «Στην υγεία σου, Νικολία!» – Χαμόγελα ευτυχίας από την 12χρονη μετά το κρίσιμο χειρουργείο

Η μικρή Νικολία συγκίνησε τους πάντες με την ιστορία της και το ταξίδι σωτηρίας εξασφάλισαν απλοί άνθρωποι που θέλησαν να βοηθήσουν μετά από τη γνωστοποίηση του προβλήματός της. Η κινητοποίηση ήταν τεράστια και πολύ γρήγορα συγκεντρώθηκε το χρηματικό ποσό που χρειαζόταν

 

Όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr η μητέρα της, Ιωάννα Μπακοπούλου, «όλα πήγαν καλύτερα και από αυτό που περιμέναμε. Τώρα είμαστε σε φάση αποκατάστασης. Η Νικολία δεν είναι σε θέση να μιλήσει καθώς η επέμβαση ήταν κοντά στις φωνητικές χορδές. Ήταν κάτι αναμενόμενο, το γνωρίζαμε ότι θα συμβεί. Μας γράφει και διαβάζουμε τα χείλη της. Προς το παρόν κάνουμε ασκήσεις φωνητικής, είναι ακόμη νωρίς. Είναι όμως καλά και μάλιστα θέλησε να αναρτήσουμε μία φωτογραφία μετά το χειρουργείο για να δουν οι άνθρωποι που μας βοήθησαν να κάνουμε αυτό το ταξίδι ότι τα καταφέραμε όλοι μαζί.

Μας ενημέρωσαν ότι ο όγκος αφαιρέθηκε εντελώς και μάλιστα δε θα χρειαστεί να ακολουθήσει το παιδί κάποια άλλη θεραπεία. Νιώθουμε τεράστια ευγνωμοσύνη για τον κόσμο που μας βοήθησε».

 

Να θυμίσουμε ότι το παιδί αντιμετώπιζε ένα πολύ σπάνιο είδος όγκου που εξέρχεται από τον νευρικό ιστό και που θεωρείται ιδιαίτερα επικίνδυνος, αφού όσο μεγαλώνει προκαλεί συμπίεση στις τριγύρω ζωτικές δομές, γεγονός που μπορεί να επιφέρει σοβαρές επιπλοκές, όπως αιμορραγία, παράλυση φωνητικών χορδών, συμπίεση τραχείας και τύφλωση.

Ροή Ειδήσεων