• Αναζήτηση

Scorpios Music Bar: Το απόλυτο viral του ελληνικού TikTok και οι διάσημοι που το μιμούνται

«Θέλεις κάπου να διασκεδάσεις και να πιεις ποτό; To Scorpios είναι για εσένα!». Αυτές οι ατάκες έχουν βρεθεί την τελευταία εβδομάδα μπροστά σε όλους όσοι έχουν… TikTok στην Ελλάδα. Ένα μικρό μπαράκι στην Καλλιθέα αποφάσισε να χρησιμοποιήσει αυτή την πλατφόρμα για να διαφημιστεί και όπως φαίνεται πέτυχε διάνα, καθώς κατάφερε να μαζέψει σχεδόν 10 εκατομμύρια προβολές και ανεκτίμητη διαφήμιση, δημιουργώντας μόλις 12 βίντεο ως τώρα.

Η ξένη προφορά που συνοδεύει την παραπάνω φράση, μαζί με το «μπαμ» που ακολουθεί, δημιουργούν ένα ακόμα πιο επικό αποτέλεσμα στα βίντεο που έχει φτιάξει η ομάδα του Scorpios. Στη συνέχεια του βίντεο γνωρίζουμε τις… Αbsolut, Gordon’s και Martini που διαθέτει το μαγαζί και επιστρατεύονται για τη διαφήμιση.

Σε ένα από τα τελευταία βίντεο, η γυναίκα που μας ξεναγεί στο μικρό μπαρ της Καλλιθέας μας γνωρίζει και τις κοπέλες του μαγαζιού, δύο εκ των οποίων είναι από τη Ρωσία.

Πάντως μετά από αυτό το βίντεο ήρθε η διευκρίνιση πως «το μαγαζί μας δεν έχει καμία σχέση με σεξουαλικές υπηρεσίες» για να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις.

Οι διάσημοι που το μιμούνται

Όπως γίνεται με τα viral του TikTok, βρίσκουν γρήγορα ανταπόκριση σε χιλιάδες κόσμου και έτσι από το πουθενά βρίσκονται… παντού.

Και να που το «Θέλεις κάπου να διασκεδάσεις και να πιεις ποτό; Σκορπιός είναι για σένα» (με το «μπαμ» αμέσως μετά να το απογειώνει) έγινε γρήγορα το απόλυτο trend κάνοντας εκατομμύρια προβολές.

Πολλοί διάσημοι, όπως η Ιωάννα Τούνη, ο Γιώργος Μπόγρης από το νέο του μαγαζί στο Μικρολίμανο, το Θηρίο, το καστ του Σασμού και πολλοί ακόμα το δανείστηκαν για τα δικά τους concept stories και το αναπαρήγαγαν, μετατρέποντάς το στο απόλυτο σλόγκαν των ημερών.

Δείτε βίντεο με διασήμους και μη που μιμήθηκαν τον ήχο:

 

 

 

 

https://www.protothema.gr/

Ροή Ειδήσεων