• Αναζήτηση

Σοβαρό εργατικό ατύχημα στον Πύργο – 49χρονος καταπλακώθηκε από χώματα

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας «ΠΑΤΡΙΣ», όλα έγιναν όταν ο 49χρονος άνδρας που συμμετείχε σε έργα για τη δημιουργία αποχετεύσεων καταπλακώθηκε από χώματα.

Πάντα με τις ίδιες πηγές, ο εργάτης φέρεται να είχε μπει μέσα στη γούβα που είχε ανοίξει προηγουμένως το μηχάνημα έργου για να φτιάξει τις σωληνώσεις της αποχέτευσης, όταν έσπασε αγωγός που βρισκόταν στην περιοχή. Εξαιτίας αυτής της ζημιάς υπήρχε διαρροή υδάτων, η οποία είχε σαν αποτέλεσμα την υποχώρηση μεγάλου χωμάτινου όγκου που καταπλάκωσε τον 49χρονο άνδρα.

Επί τόπου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου και μετέφερε τον εργάτη στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας «Ανδρέας Παπανδρέου», όπου το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό έδωσε τη δίκη του μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Από τις εξετάσεις που του έγιναν, το ιατρικό προσωπικό εξακρίβωσε ότι είχε υποστεί ρήξη σπλήνας και νεφρού και άμεσα τον μετέφεραν για χειρουργική επέμβαση προκειμένου να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του.

Την ώρα που γράφονται οι γραμμές αυτές, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο πολυτραυματίας διασωληνώθηκε για να μεταφερθεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, πιθανόν στο Αγρίνιο.

Ροή Ειδήσεων