• Αναζήτηση

Στον Δήμαρχο Καλαμάτας ιδιοκτήτες της Κηπούπολης ενημερώθηκαν για την πράξη εφαρμογής της πολεοδομικής μελέτης

Τον Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο επισκέφτηκε αντιπροσωπεία του Συλλόγου Ιδιοκτητών της Κηπούπολης και ιδιοκτήτες ακινήτων της περιοχής σήμερα, Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023, στο Δημαρχείο.

Παρουσία των Αντιδημάρχων Σαράντου Μαρινάκη και Ανδρέα Καραγιάννη, της Διευθύντριας της Πολεοδομίας Σταυρούλας Αγρίου και στελεχών της Διεύθυνσης και της δικηγόρου του Δήμου, Νάσας Δημοπούλου, υπήρξε αναλυτική ενημέρωση για την πρόοδο των διαδικασιών που σχετίζονται με την καταχώρηση της πράξης εφαρμογής της πολεοδομικής μελέτης της Κηπούπολης στο Κτηματολόγιο.

Όπως τονίστηκε εντός του Οκτωβρίου 2023 θα έχει τρέξει η διαδικασία που απαιτείται και την οποία έχει επιφορτιστεί εξ’ ολοκλήρου η νομική υπηρεσία του Δήμου δια της κας Δημοπούλου, προκειμένου να υποβληθεί η αίτηση και η περίληψη ώστε να καταχωρηθεί η πράξη στο Κτηματολόγιο. Σύμφωνα με την ενημέρωση από την κα Δημοπούλου, πρόκειται περί των 600 ΚΑΕΚ.

Μάλιστα, ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, απευθυνόμενος προς τους ιδιοκτήτες, υπενθύμισε ότι σε αυτή τη θητεία ολοκληρώθηκε, επίσης, η καταχώριση της Πράξης Εφαρμογής στην περιοχή πυκνοδομημένων Ανατολικής Παραλίας Καλαμάτας, που επίσης ερχόταν από το παρελθόν. Σημείωσε ότι κατ’ αυτό τον τρόπο, προχωρούν οι διαδικασίες και για την Πράξη Εφαρμογής στην Κηπούπολη, και ξακαθάρισε ότι υπάρχει η πολιτική βούληση, προκειμένου να αξιοποιηθούν άμεσα οι νέες προοπτικές ανάπτυξης που επιφέρει η πολεοδομική μελέτη της εν λόγω περιοχής.

No posts selected!

Ροή Ειδήσεων