• Αναζήτηση

Συνάντηση Δ. Πτωχού με τον δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιώργο Καμπύλη

Συνάντηση εργασίας, είχε την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό. Σε θετικό κλίμα συζήτησαν για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη αυτήν την περίοδο στη Βόρεια Κυνουρία και τις προγραμματικές συμβάσεις που υλοποιούνται. Επίσης συζήτησαν για τις προτεραιότητες που έχει θέσει η δημοτική αρχή δίνοντας βαρύτητα στο έργο αποκατάστασης και αναβάθμισης του Αρχαιολογικού Μουσείου Άστρους.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο έργο που χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια και υλοποιείται στον Δήμο, την αντικατάσταση των τριών καταθλιπτικών αγωγών αποβλήτων, την ολοκλήρωση του δικτύου ύδρευσης Παραλίου Άστρους καθώς και στην επίσπευση των ενεργειών για την υλοποίηση του έργου στον Επαρχιακό δρόμο Άργους – Άστρους – Λεωνιδίου, κατά μήκος της Κοινότητας Άστρους.

Υλοποίηση κοινών δράσεων για τον πρωτογενή τομέα

Δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στον σχεδιασμό δράσεων του πρωτογενή τομέα και δράσεων κοινωνικού χαρακτήρα βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα ζωής των κατοίκων. Τέλος αντάλλαξαν ευχές για μια από κοινού εποικοδομητική θητεία με πνεύμα συνεργασίας.

Ροή Ειδήσεων