• Αναζήτηση

Θανάσης Μπούρας: Viral η fake «πρόσκληση» του βουλευτή για τη γιορτή του – «11 ευρώ το άτομο η γουρνοπούλα»

Ένας χαμός έχει γίνει τις τελευταίες ώρες στα social media με αφορμή μια πρόσκληση του βουλευτή Δυτικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας, Θανάση Μπούρα, ο οποίος καλούσε τους ψηφοφόρους στην ονομαστική του εορτή με κέρασμα γουρνοπούλας, την οποία όμως θα έπρεπε να πληρώσουν προς 11 ευρώ το άτομο.

Ο κ. Μπούρας, οργισμένος, διέψευσε την εν λόγω πρόσκληση, έκανε λόγο για τρολάρισμα και αποκάλυψε ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

«Με πήραν διαμαρτυρόμενοι 2.000 πολίτες που με τίμησαν χθες. Είναι προφανές ότι κάποιοι τρόλαραν την δική μου πρόσκληση. Θα προσφύγω για τα περαιτέρω», είπε στον ΑΝΤ1 και πρόσθεσε: «Ειλικρινά, λυπάμαι ιδιαίτερα γιατί κάποιοι προσπαθούν να παραποιήσουν αυτήν την πρόσκληση. Η πρόσκληση μου είναι σαφής. Καλούσα για την ονομαστική μου εορτή, με τίμησαν πάνω από 2.000 άνθρωποι και μάλιστα σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο».

Όπως είπε, εμφανώς ταραγμένος ο «γαλάζιος» βουλευτής, «αυτή είναι κακοήθεια κάποιων και θα προσφύγω στα αρμόδια όργανα, γιατί κάποτε πρέπει να προστατεύσουμε την ορθή πληροφόρηση και την Δημοκρατία».

Πολιτικό δάκτυλο «είδε» πίσω από το τρολάρισμα του συναδέλφου του ο Νικήτας Κακλαμάνης, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, χωρίς πάντως να διευκρινίζει αν είναι εσωκομματικός ή αντιπάλου κόμματος, λέγοντας χαρακτηριστικά «Μην στενοχωριέσαι, Θανάση, άσπονδοι φίλοι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι θα επανεκλεγείς πρώτος».

Ροή Ειδήσεων