• Αναζήτηση

Θρίλερ με πτώμα έξω από νοσοκομείo – Χτύπημα της κινεζικής Μαφίας ο θάνατός του;

Συναγερμός έχει προκληθεί στις αστυνομικες αρχές σχετικά με έναν άνδρα κινεζικής καταγωγής, ηλικιας 31 ετών, τον οποίο εγκατέλειψαν άγνωστοι έξω από γνωστό ιδιωτικο νοσοκομείο στους Αμπελόκηπους, χωρίς τις αισθήσεις του, το βράδυ του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον Χουάγκουανγκ Λιν, για τον οποίο το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε εκδώσει ανακοίνωση και Missing Alert από τις 12 Ιουλίου. Όπως λένε πληροφορίες, η εξαφάνισή του είχε δηλωθεί στο ΑΤ Ομόνοιας. Ο ανδρας είχε εξαφανιστεί από φιλικό σπίτι στην οδο Διπύλου.

Οι ιδιες πηγες αναφέρουν στο protothema.gr πως εμφανίστηκε μονος του στο ίδιο σπίτι το βράδυ της 16ης του Ιουλίου, μετα απο την ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού και τις ερευνες της Ασφαλειας.

Ο εξαφανισθεις είχε μεγαλο δράκο τατουαζ στο στηθος, ενώ ήταν, κατά δήλωση των οικείων του, χρήστης ναρκωτικων ουσιων.

Οι ανδρες της υποδιεύθυνσης Ασφαλειας Αθηνών που ασχολούνται με τις έρευνες, περιμένουν τα αποτελέσματα από την ιατροδικαστικη εξέταση αλλά και από τις τοξικολογικές εξετάσεις σε μια προσπάθεια να διαπιστώσουν τα αιτία του θανάτου του.

Παράλληλα, οι έμπειροι αστυνομικοί αναζητούν τα – πάνω από 3 – άτομα, τα οποία τον εγκατέλειψαν έξω από το ιδιωτικο νοσοκομείο.

Παντως το τελευταίο διάστημα εχουν καταγραφεί  αρκετά συμβάντα (δολοφονίες ή εξαφανίσεις) Κινέζων που διαμένουν στο κέντρο της Αθήνας.

Για τους συγκεκριμένους, υπάρχουν ενδείξεις ότι ήταν θύματα απαγωγής για λύτρα από μέλη της κινεζικής μαφίας που φαίνεται πως δρα στο κέντρο, χωρίς οι έρευνες των αρμοδίων αρχών να έχουν καταλήξει κάπου.

 

πηγή: https://www.protothema.gr/

Ροή Ειδήσεων