• Αναζήτηση

Τι είπε ο Αλέξης Τσίπρας από την Τρίπολη (video)

Ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε την Τρίπολη την Πέμπτη 4 Μαΐου το μεσημέρι.

 

 

Ο Αλέξης Τσίπρας έγινε δεκτός από τους υποψήφιους βουλευτές του Νομού Αρκαδίας κκ. Γιώργο Παπαηλιού, Διονύση Παπαδόπουλο, Αντωνία Γιαννούλη, Χρήστο Στάικο και Αθανασία Φιλιπούλου, από τα στελέχη και τα μέλη του κόμματος στον πεζόδρομο της οδού Δεληγιάννη, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, και εκεί απευθύνθηκε στο συγκεντρωμένο πλήθος που τον υποδέχτηκε με ζητωκραυγές και συνθήματα.

 

Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ αναφέρθηκε στη διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας τα τελευταία τέσσερα χρόνια, υπογραμμίζοντας στην ομιλία του ότι το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη ευνόησε τους έχοντες και βύθισε στη φτώχεια τα μεσαία και χαμηλά στρώματα. Είπε ότι η κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρωθυπουργός των κοριών, όπως τον χαρακτήρισε, και όχι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων, διπλασίασε τους μετακλητούς υπαλλήλους, ότι διπλασίασε τους μισθούς των «γαλάζιων» golden boys στη ΔΕΗ και απαξίωσε και στοχοποίησε τους εργαζομένους, οι οποίοι δεν πληρώνονται ούτε καν τις υπερωρίες.

 

Οι νέοι άνθρωποι στοχοποιήθηκαν, ακόμα και την περίοδο της πανδημίας. Μπήκαν φραγμοί στη μόρφωσή τους.

 

Αναφέρθηκε στην κοινωνική αδικία, στο έλλειμμα δημοκρατίας και στο έλλειμμα δικαιοσύνης στη χώρα και ζήτησε από τους πολίτες την Κυριακή 21 Μαΐου να δώσουν ισχυρή εντολή στο κόμμα του, ώστε «όχι απλώς να φύγει η Δεξιά, αλλά να φύγει η χειρότερη Δεξιά που πέρασε ποτέ από τη χώρα».

 

 

Ροή Ειδήσεων