• Αναζήτηση

Αχιλλέας Μπέος: Επιθεώρηση με μαγιό στην παραλία και επίθεση στους «περιβαλλοντολόγους του κ@@ου»

Την αποκατάσταση της παραλίας στις Αλυκές Βόλου μετά την κακοκαιρία Daniel επιθεώρησε ο Αχιλλέας Μπέος.

Ο Αχιλλέας Μπέος, βρέθηκε στο σημείο μαζί με δημοτικούς συμβούλους και μάλιστα εμφανίστηκε με μαγιό, ρίχνοντας και μια βουτιά για να αποδείξει ότι τα νερά του Παγασητικού είναι καθαρά.

«Δεν κάνω μπάνιο έτσι αυθαίρετα, μετά τις επίσημες μετρήσεις από το Χημείο του Κράτους τόσο με εντολή του Δήμου Βόλου, όσο και από άλλο εργαστήριο που επιστράτευσε η Περιφέρεια. Ως εκ τούτου αυτοί οι περίεργοι τύπου που εγώ του ονομάζω ”περιβαλλοντολόγους του κ@@ου” που πάνε και παίρνουν δείγματα από την τουαλέτα του σπιτιού τους, να σταματήσουν να δυσφημούν την πόλη και τους κατοίκους. Αν θέλουν να συμμετέχουν και αυτοί στη διαφήμιση του Βόλου που έχουμε ανάγκη. Οι παραλίες είναι πεντακάθαρες και εγώ με τους συνεργάτες μου έκανα πρώτος μπάνιο εδώ. Όπως βλέπετε υπάρχουν τεράστια προβλήματα, αλλά δηλώνουμε παρών για τις ανάγκες των πολιτών», είπε σε δηλώσεις του.

Συγκεκριμένα ανέφερε στην ανάρτησή του:

«Επιθεωρώντας μαζί με τους συνεργάτες μου τις εργασίες για την αποκατάσταση της ακτής σε όλο το μέτωπο των Αλυκών και θέλοντας να στείλουμε ένα μήνυμα – απάντηση και να κλείσουμε τα στόματα σε όσους δυσφημούν την περιοχή μας, αμφισβητώντας τις επίσημες αναλύσεις που έγιναν από διαπιστευμένα εργαστήρια με εντολές τόσο από την Περιφέρεια, όσο και από το Δήμο Βόλου, κάναμε σήμερα το πρώτο μας μπάνιο.

Καλώ όλους να συνειδητοποιήσουν ότι με τέτοιες αρνητικές συμπεριφορές δεν πλήττουν τον Μπέο, αλλά την πόλη και τους κατοίκους της. Αυτοί οι άνθρωποι με τις δηλώσεις τους φαίνεται ότι μισούν την πόλη και κάνουν κακό. Πρέπει να δώσουμε απαντήσεις σε αυτούς τους πολιτικούς απατεώνες με τις πράξεις μας. Οι ακτές μας όχι μόνο στις Αλυκές, αλλά στο σύνολό τους, είναι πεντακάθαρες και οι πολίτες μπορούν άφοβα να τις απολαμβάνουν.

Αυτό ισχύει και για τη «μαμή», τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου, που όλο λέει ότι θα κάνει αναλύσεις, προφανώς αμφισβητώντας τις επίσημες που μέχρι τώρα έγιναν, αλλά δεν έχει κάνει τίποτα μέχρι τώρα».

Ροή Ειδήσεων