• Αναζήτηση

Άστοχη δήλωση Βαρβιτσιώτη: «Θρήνος για τον 36χρονο, θρηνούν όμως και οι οικογένειες αυτών που πήγαν να κάνουν τη δουλειά τους»

Σε μια ατυχή δήλωση για την υπόθεση θανάτου του 36χρονου που έσπρωξαν μέλη του Blue Horizon προέβη ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Την ώρα που το πανελλήνιο παρακολουθεί συγκλονισμένο την ανθρωποκτονία του 36χρονου που προσπάθησε να επιβιβαστεί στο Blue Horizon, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης προχώρησε σε μια άστοχη δήλωση, σχολιάζοντας το τραγικό αυτό περιστατικό.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN, ο υπουργός Ναυτιλίας ανέφερε ότι εκτός από την οικογένεια του θύματος, θρηνούν και οι οικογένειες των εργαζομένων του πλοίου που κατηγορούνται.

Remaining Time-0:00
Fullscreen
Mute

«Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι από την εικόνα που είδαμε, είναι μια εικόνα φρίκης. Αισθάνομαι συντετριμμένος και για το θάνατο του συνανθρώπου μας και για την εικόνα που εκπέμπει ένα πλοίο της ακτοπλοΐας. Δεν μπορώ να αντιληφθώ τη συμπεριφορά αυτή για κανένα λόγο και με κανένα τρόπο», είπε χαρακτηριστικά ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

«Θεωρώ ότι σήμερα υπάρχουν αυτοί που θρηνούν τον αδικοχαμένο και υπάρχουν και αυτοί που θρηνούν για αυτούς που πήγαν να κάνουν τη δουλειά τους, να φέρουν ένα μεροκάματο, και σήμερα βρίσκονται κατηγορούμενοι για δολοφονία», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ροή Ειδήσεων