• Αναζήτηση

Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας: 3η επιστολή διαμαρτυρίας στην Πειραιώς για πρόσβαση των ΑμεΑ

Επανέρχεται με τρίτη επιστολή διαμαρτυρίας ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας ζητώντας να υπάρχει πρόσβαση ατόμων ΑμεΑ στο κατάστημα Πειραιώς στην Κυπαρισσία.

Επιπλέον, ζητά να ενημερωθεί εάν έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες  για διαμόρφωση κατάλληλου χώρου αναμονής στο εξωτερικό του καταστήματος, (σκίαστρο, σκέπαστρο, καθίσματα, και ότι άλλο κρίνεται απαραίτητο) για την προστασία των συναλλασσόμενων.

Τι αναφέρει στην τρίτη επιστολή του ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας:

 

Αξιότιμοι Κύριοι,

Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας και των επιστολών μας, με αριθ. Πρωτ. 0311/21/06/2022 και 0321/και της απαντήσεως σας (επισυνάπτονται) θα θέλαμε να μας ενημερώσετε για την εξέλιξη των θεμάτων που έχουν τεθεί προς εσάς.

Πιο συγκεκριμένα, έχει προχωρήσει η διαδικασία εκ μέρους σας της τοποθέτησης 2ου ΑΤΜ στο κατάστημα της Κυπαρισσίας; Προτίθεστε να πράξετε τα απαραίτητα ώστε να υπάρχει πρόσβαση ατόμων ΑμεΑ στο κατάστημα σας; Και τέλος, έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες εκ μέρους σας για διαμόρφωση κατάλληλου χώρου αναμονής στο εξωτερικό του καταστήματος σας, (σκίαστρο, σκέπαστρο, καθίσματα, και ότι άλλο κρίνεται απαραίτητο) για την προστασία των συναλλασσόμενων και πελατών σας;

Ευελπιστούμε ότι η τράπεζα σας στα πλαίσια και της κοινωνικής πολιτικής που ισχυρίζεται ότι ασκεί, έχει ήδη μεριμνήσει για τα πιο πάνω, στηρίζοντας την οικονομική δραστηριότητα στην περιοχή μας και σεβόμενη τα αιτήματα της τοπικής κοινωνίας και της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας.

Στην διάθεση σας για κάθε διευκρίνηση.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τις ενέργειες σας.

Εν αναμονή απαντήσεως σας,

Με τιμή,

Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας

Ροή Ειδήσεων