• Αναζήτηση

Fam Trip για Βέλγους και Ολλανδούς τουριστικούς πράκτορες στην Αρκαδία (video)

Ο Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου (Τ.Ο.Π.) σε συνεργασία με τον Ελληνικό  Οργανισμό Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.) (Γραφείο Άμστερνταμ) την Ένωση Ξενοδοχείων  Αρκαδίας, την Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων Ανατολικής Αρκαδίας και την  Ένωση Ξενοδόχων Νότιας Κυνουρίας, καθώς και τη στήριξη των Δήμων Γορτυνίας,  Βόρειας και Νότιας Κυνουρίας και εταιριών-χορηγών, διοργανώνουν Ταξίδι Εξοικείωσης  (Fam Trip) για την ΠE Αρκαδίας με προσκεκλημένους τουριστικούς πράκτορες από  Ολλανδία και Βέλγιο για το διάστημα 13-17 Μαΐου 2024.

 

Ο πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου κ. Κωνσταντίνος Μαρινάκος σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποίησε μίλησε για τις δράσεις του Οργανισμού και ανέλυσε το πρόγραμμα του Fam Trip.

Οι τουριστικοί πράκτορες θα βρεθούν για δύο μέρες στη Γορτυνία όπου και θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση καλωσορίσματος – παρουσίαση κατά την πρώτη ημέρα άφιξης των φιλοξενούμενων Δευτέρα 13 Μαΐου  2024, ώρες 17:30-19:30 μμ στο Ξενοδοχείο ΜΑΝΝΑ, στα Μαγούλιανα Αρκαδίας.

 Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης καλωσορίσματος θα πραγματοποιηθούν σύντομες  παρουσιάσεις, για τις δυνατότητες της Αρκαδίας ως τουριστικός προορισμός, εκ μέρους  των εταιριών που εξειδικεύονται σε ειδικές & θεματικές μορφές τουρισμού και σε  δραστηριότητες υπαίθρου.

Στην συνέχεια το ταξίδι θα συνεχιστεί στους δήμους Βόρειας και Νότιας Κυνουρίας.

«Οι προσκεκλημένοι θα έχουν μία συνολική εικόνα της Αρκαδίας ως τουριστικό προορισμό»

 

 

 

για Εκδήλωση Καλωσορίσματος ενόψει επικείμενου Ταξιδιού Εξοικείωσης (Fam Trip)  για την Π. Ε. Αρκαδίας    με προσκεκλημένους τουριστικούς πράκτορες από Ολλανδία και Βέλγιο για το διάστημα 13-17 Μαΐου 2024, που θα πραγματοποιηθεί  την Δευτέρα 13 Μαϊου 2024, ώρες   17:30-19:30  μμ  στο Ξενοδοχείο ΜΑΝΝΑ, στα Μαγούλιανα Αρκαδίας,

 

Η εκδήλωση διοργανώνεται  από τον Τουριστικό Οργανισμό Πελοποννήσου (Τ.Ο.Π.) σε συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.) (Γραφείο Άμστερνταμ),  την  Ένωση Ξενοδοχείων Αρκαδίας, την Ένωση  Τουριστικών Καταλυμάτων Ανατολικής Αρκαδίας  και την Ένωση Ξενοδόχων Νότιας Κυνουρίας,  καθώς και τη στήριξη των Δήμων Γορτυνίας, Βόρειας και Νότιας Κυνουρίας και εταιριών-χορηγών,  διοργανώνουν Ταξίδι Εξοικείωσης (Fam Trip)

Ροή Ειδήσεων