• Αναζήτηση

Καλαμάτα: Στην «Κιβωτό» έπρεπε να ιδρώσεις στο χωράφι για να φας γλυκό!

Ρόλο… επιστάτη φέρεται ότι είχε αναθέσει ο πατέρας Αντώνιος στον 19χρονο, ο οποίος θα ισχυριζόταν λίγους μήνες αργότερα στους αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας ότι ο ιερέας τον παρενοχλούσε σεξουαλικά, ανοίγοντας με τη συγκλονιστική μαρτυρία του τον χορό των καταγγελιών για την «Κιβωτό του Κόσμου»!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», προτού ξεσπάσει ο σάλος για όσα φρικτά γίνονταν στις δομές της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης, με εντολή του ιδρυτή της ο 19χρονος μεταφέρθηκε στη δομή της Καλαμάτας, από εκείνη του Βόλου, προκειμένου να επιβλέπει τις αγροτικές δουλειές – και όχι μόνο – που υποχρεώνονταν να κάνουν οι ανήλικοι «εργάτες» του παραρτήματος της «Κιβωτού» στη μεσσηνιακή πόλη.

Με τις εντολές, μάλιστα, του πατρός Αντωνίου, ο ίδιος φέρεται ότι βιντεοσκοπούσε τα παιδιά – σκλάβους, την ώρα που δούλευαν στα χωράφια, μες στο λιοπύρι! Εν συνεχεία, φέρεται ότι έστελνε τα βίντεο στον ιερέα, προκειμένου εκείνος να ελέγχει αν πήγαιναν όλα ρολόι ή αν υπήρχαν ανήλικοι που είτε «τεμπέλιαζαν» είτε δεν έκαναν τις εργασίες που τους είχαν αναθέσει, για να τους επιβληθούν τιμωρίες!

«Καθόντουσαν και βλέπανε ποιοι δουλεύουν. Αν, για παράδειγμα, δεν δουλεύει ο Κώστας, δεν θα φάει αυτό το γλυκό και θα φάει το χθεσινό φαγητό. Ή θα κάτσει τιμωρία στο σπίτι 2-3 μέρες ή απομόνωση» τόνισε η ίδια πηγή για τις δομές τόσο της Καλαμάτας όσο και του Βόλου.

 

https://www.notospress.gr/

Ροή Ειδήσεων